It's lunchcafé in Dronten
De Noord 53

Werk of dagbesteding Restaurant

Een heerlijk kopje koffie met een stuk huisgemaakte appeltaart, een stoere boterham of een frisse salade? Dan ben je bij It's lunchcafé aan het goede adres. Neem plaats in de heerlijke stoel bij de warme kachel, of pak een boek van de plank en ga zitten aan een van de tafels.

In het kort

It's Lunchcafé is een dagbestedingslocatie van ‘s Heeren Loo, en bevindt zich in It's kringloop aan De Noord 53 te Dronten. Het lunchcafé wordt gerund door meerdere cliënten van ‘s Heeren Loo. Of het nu het bereiden is van het kopje koffie, het samenstellen van de menukaart, het bedienen van de kassa, het bakken van de heerlijkste taarten of een gezellig praatje maken met de gasten... alles binnen het lunchcafé wordt gedaan door onze cliënten.

Adres en contact
De Noord 53
8251 GM Dronten
Contact opnemen Direct aanmeldenBij It's lunchcafé is plek voor een ieder, wat je talent ook is, wat je ook zou willen leren. Het belangrijkste is dat we het samen doen! Iedereen draagt zijn steentje bij en dat maakt It's lunchcafé tot een unieke plek om te leren, om te ontwikkelen en om te zijn.

It's kringloop is geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur van dinsdag t/m zaterdag.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op