Zelfstandig wonen met begeleiding
Jeanne d'Arclaan

Wonen

In het kort

Op de Jeanne d’Arclaan vind je twintig appartementen voor mensen met een verstandelijke beperking. De begeleiding helpt je hier de vaardigheden die je al hebt te verbeteren. 

De begeleiding ondersteunt jou in het aanleren van de vaardigheden die je nodig hebt om​ eventueel in de toekomst zelfstandig te kunnen wonen. En wat je wil leren, bepaal je natuurlijk helemaal zelf!

Adres en contact
Jeanne d'Arclaan 109-151
8302 ZB Emmeloord
Stuur een mail Direct aanmelden

Het appartementencomplex

Het appartementencomplex aan de Jeanne d’ Arclaan bestaat uit twintig appartementen. Deze hebben allemaal hun eigen ingang. Als bewoner ga je over je eigen appartement: verf de muren en richt het helemaal in zoals jij dat mooi vindt!

Behalve de appartementen vind je hier twee gemeenschappelijke ruimtes waar je andere bewoners kunt ontmoeten. Je kunt bijvoorbeeld samen eten, koffie drinken of een spelletje spelen. Voor deze ruimtes gelden afgesproken openingstijden.

Omgeving

Het appartementencomplex staat in de nieuwbouwwijk Emmelhage, in het noorden van Emmeloord. Ook ben je zo in het Emmelerbos, waar je een heerlijke wandeling kunt maken.

Openbaar vervoer

De woning is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Op loopafstand is een bushalte.

Bij ons komen wonen?

De bewoners van de Jeanne d’Arclaan hebben over het algemeen een lichte verstandelijke beperking en/of autisme. Ook staan wij open voor bewoners met niet-aangeboren hersenletsel.

Wij begeleiden jou naar een eventuele zelfstandige woonvorm. In overleg kun je hier ook blijven wonen. 

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op