Adres en contact
Jo Van Dijkhof 44
5672 DA Nuenen
Contact opnemen Direct aanmelden

Jo van Dijkhof 44-45-46-47 en 58*
Jo van Dijkhof 44

Wonen

's Morgens word je wakker in je eigen appartement. Je moet nu echt opstaan want vandaag is het een werkdag. Aankleden en ontbijten doe je zelf of natuurlijk met hulp van de begeleiding als dat nodig is. Samen met jouw begeleider kijk je of je klaar bent voor de dag. Medicijnen ingenomen, alle spullen in de tas en daar is de bus al....tot vanavond!

In het kort

Aan de Jo van Dijkhof 44 in Nuenen bevinden zich appartementen voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. In de volksmond staan de appartementen bekend als 't W.I.N.. Dit staat voor Woon Initiatief Nuenen. Bewoners wonen hier zelfstandig in hun eigen appartement en krijgen naar behoefte begeleiding op hun appartement en in de groepsruimte. De begeleiding richt zich op zelfstandigheid en ontwikkeling. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding of naar hun werk.

Het wooncomplex 

De appartementen zitten in een groot besloten wooncomplex. Iedereen heeft zijn eigen huisnummer. Je hebt hier je eigen zitkamer met keuken, slaapkamer, badkamer en klein terras. Alle ruimte dus! Het complex heeft 18 appartementen en een aantal gezamenlijke ruimtes. De gezamenlijke ruimtes zijn huiselijk ingericht waardoor jij je meteen thuis voelt.

Omgeving

Het complex is gevestigd aan de rand van het centrum van Nuenen. In het centrum vind je diverse leuke winkels, cafetaria’s en restaurants. Binnen 10 minuten sta je vanaf je appartement midden in het centrum.

Voor wie?

De appartementen zijn bestemd voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking die zelfstandig onder begeleiding kunnen wonen. De leeftijden variëren van jong tot ouder. Bewoners met een lichamelijke beperking kunnen hier ook wonen. Ook bij hen ligt de focus van de begeleiding op eigen regie en zo zelfstandig mogelijk leven.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op