Jobcoaching De Rotonde in Epe
Molenstraat 15

Werk of dagbesteding Leren en school

Bij De Rotonde helpen we je verder naar passend werk. Van betaald werk tot een leuke dagbesteding. Samen kijken we naar de mogelijkheden, en vooral naar wat jouw wensen zijn!

In het kort

Bij De Rotonde krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteuning bij het vinden van passend werk en dagbesteding. De Rotonde onderzoekt samen met hen de wensen tot passend werk. De mogelijkheden van ieder individu staan daarbij centraal. We ondersteunen mensen in hun eigen ontwikkeling bij het vinden van passend werk. De Rotonde heeft een groot netwerk van organisaties/bedrijven waar mensen aan het werk kunnen.

Adres en contact
Molenstraat 15
8171 CE Vaassen
06 - 22 55 41 00 Direct aanmelden

De Rotonde

Werk is belangrijk om mee te kunnen doen aan de samenleving. De jobcoaches bij De Rotonde helpen je verder in het ontwikkelen van je arbeidsmogelijkheden. Dat kan bijvoorbeeld in een betaalde baan, op een werkervaringsplek of in een vrijwilligersbaan. Wij gaan samen op zoek naar een werkplek die aansluit bij jouw vaardigheden en wensen. Wanneer een betaalde baan (nog) niet aan de orde is, bestaan er vele mogelijkheden bij diverse bedrijven en organisaties. Vervolgens is doorgroeien naar een betaalde baan soms mogelijk. Dat hangt af van jouw vaardigheden.

Voor wie?

De Rotonde is er voor iedereen die arbeidsmogelijkheden heeft. Ook familie/verwanten/ begeleiding van deelnemers die vragen hebben, kunnen bij ons terecht. 

Financiering

De financieringsmogelijkheden zijn: Wlz, Wmo, Jeugdwet, reclassering, en participatiewet. Andere mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar. Verwijzing en indicatie: CIZ, Gemeenten, UWV en justitie.

Onze plek

Wij zijn gevestigd midden in het dorp Vaassen in de gemeente Epe. Vanaf De Rotonde loop je zo naar het winkelcentrum. In het winkelcentrum vind je verschillende winkels en leuke cafetaria’s. Wij zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. De bushaltes vind je om de hoek.

Contact

Wil je een oriënterend gesprek, meer informatie of je aanmelden? Neem dan contact op met Remco Bijl, Coördinator Arbeidsintegratie.

De Rotonde
Molenstraat 15
8171 CE Vaassen
06 - 22 55 41 00
derotonde@sheerenloo.nl

Contact

Wil je graag meer weten over ons? Of wil je al een eerste gesprek inplannen? Neem dan gerust contact op!

Neem contact op