Skills Harderwijk - zelfstandiger worden voor jongeren
Johanniterlaan

Vrije tijd Leren en school

Jij vindt het moeilijk om met geld om te gaan, de laatste tijd ben je steeds blut. Je zakgeld gaat op aan kleding en sieraden, en je gaat vaak naar de bioscoop. Bij Skills leer je hoe je je geld beter kunt besteden en waar je op moet letten. Ook ontmoet je andere jongeren, je maakt vrienden en hier leer je ook veel van. Ook ben je hobby's aan het uitproberen, nu zit je op dansen. Het is een gezellige plek en je bent al een stuk zelfstandiger geworden in een paar maanden tijd.

In het kort

Bij Skills kunnen jongeren tussen de 12 en 18 jaar anderen ontmoeten. Ook leer je hier om een passende vrijetijdsbesteding te vinden. Daarnaast krijg je begeleiding bij vaardigheden die jou helpen om zelfstandiger te worden.

Adres en contact
Johanniterlaan 10
3841 DT Harderwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Wat voor activiteiten doe je bij het jongerencentrum?

Je doet bij ons verschillende activiteiten aan de hand van thema’s, zoals: 

 • Welke vrijetijdsbesteding past bij mij?
 • Hoe onderhoud ik vriendschappen?
 • Omgaan met geld.
 • Omgang met sociale media.
 • Hoe reis ik met het openbaar vervoer?
 • Gezond leven door te bewegen en gezonde voeding, etc. 

Het gebouw

Skills geeft begeleiding aan meerdere jongeren in een groep op locatie van het Talenthouse in Harderwijk. 

Talent House Harderwijk

Talent House Harderwijk is de plek voor jongeren van 12 tot 23 in Harderwijk om volledig zichzelf te kunnen zijn. Je kunt je hier ontwikkelen in je talenten. Ook is dit een plek waar ze terecht kunnen met al hun vragen.

Voor jongeren met een verstandelijke beperking

Bij Skills kunnen jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud, met een lichte verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen. Jongeren komen bij Skills op maandag, dinsdag en donderdag en vrijdag van 15.00 – 17.30.

Heb je vragen of wil je meer weten over Skills? De medewerkers van Skills helpen u graag verder. Je kunt ons bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 11.00 – 18.00 uur. 

Financiering

Via het Centrum Jeugd en Gezin van uw gemeente kunt u een beschikking aanvragen voor Skills.

Contactgegevens en adres

Johanniterlaan 10
3841 DT Harderwijk
Tel.: 06 - 20 11 81 60
e-mail: marco.jacobs@sheerenloo.nl en sandra.homburg@sheerenloo.nl

  Contact

  Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

  Neem contact op