Adres en contact
Jol 4-6-8-10
3863 EE Nijkerk
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid (zelfstandig) wonen in Nijkerk
Jol 6-8

Wonen

Ben je toe aan op jezelf wonen? Of vind je het fijn om in een groepswoning te wonen? Je krijgt in ieder geval goede begeleiding bij het wonen en leven. Tijdens groepsmomenten leer je je huisgenoten beter kennen. Overdag is er van alles te beleven in Nijkerk. Breng een bezoekje aan het leuke centrum of maak een mooie wandeling in het stadspark. Ook kun je meedoen aan de vele leuke activiteiten die de stad elk jaar weer organiseert!

In het kort

Op locatie de Jol wonen mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking. Er is 24-uursbegeleiding. De begeleiding richt zich op de persoonlijke wensen en doelen van iedere bewoner. Ook zijn er groepsmomenten waar de begeleiding bij aanwezig is. Verder  zorgt de begeleiding voor structuur en een positieve sfeer. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding of naar werk. Bewoners kunnen doorgroeien naar een eigen appartement met ambulante begeleiding.

Woning

De woning staat in de woonwijk ‘Corlaer’ in Nijkerk en bestaat uit 4 delen. De delen zijn verbonden met elkaar. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. Een aantal slaapkamers heeft ook een eigen douche en wc. De anderen delen de badkamer. De woonkamer en de keuken zijn gezamenlijk. Verder heeft de woning een grote tuin. 

Omgeving

In de woonwijk wonen mensen met en zonder een verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Het centrum van de woonwijk met winkels en cafetaria’s is dichtbij. Het centrum van Nijkerk is ongeveer 10 minuten fietsen. Hier zijn voorzieningen zoals winkels, restaurants en cafetaria’s. In de buurt zijn dagbestedingslocaties. Het station van Nijkerk ligt aan de rand van het centrum en is ook goed te bereiken op de fiets. De treinen gaan richting Zwolle en Utrecht Centraal.

Voor wie? 

De woningen zijn geschikt voor mensen vanaf 18 jaar met een licht tot matige verstandelijke beperking. De bewoners hebben vaak bijkomende gedragsproblematiek.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op