Adres en contact
Jonge Schutskooilaan 13
4001 SB Tiel
Contact opnemen Direct aanmelden

Steunpunt Rivierenland Ambulant-Jeugd-Gezin en Ontmoetingscentrum Tiel
Jonge Schutskooilaan 13

Hulp thuis (ambulant)

Elke week kom je weer een stukje dichter bij jouw doel. Het is fijn hier hulp bij te krijgen. Samen met de hulpverlener stel je plannen op, maar je kunt ook met hem lachen of kletsen. Soms ga je naar het ontmoetingscentrum om andere mensen te ontmoeten. Vaak heb je leuke gesprekken en leer je veel van elkaar. Het ontmoetingscentrum is een plek waar je je thuis voelt en waar je altijd terecht kunt.

In het kort

Aan de Schutskooilaan 13 zit het Steunpunt Rivierenland Ambulant-Jeugd-Gezin en Ontmoetingscentrum Tiel. We begeleiden volwassenen, jeugd en gezinnen met een verstandelijke beperking op uiteenlopende manieren. We ondersteunen bijvoorbeeld bij het zelfstandig wonen zoals met koken, het huishouden en financiën. Daarnaast geven we ook trainingen in ons ontmoetingscentrum. De zorg is gericht op wat jij nodig hebt en wat er mogelijk is.

Hulp op maat

Ambulant volwassenen
Soms is het fijn om wat hulp te krijgen bij het dagelijkse leven. Dat kan met onze ambulante hulpverleners. Zij luisteren goed naar je en helpen je met allerlei klussen gericht op jouw hulpvraag. Je werkt vanuit doelen die jij samen met de hulpverlener opstelt. Aan de hand hiervan maken jullie een plan. De afspraken zijn bij jou thuis of in het ontmoetingscentrum, wat jij fijn vindt. Meestal de ondersteuning uit enkele uren per maand. 

Jeugd & Gezin
Misschien heb je vragen over de opvoeding of andere zaken in je gezin. Een gezinshulpverlener kan jou hierbij helpen. Samen met de hulpverlener kijk je wat goed gaat en waar wij jou bij kunnen helpen. Als het nodig is kunnen we extra hulp inroepen van een gedragskundige. Uiteindelijk is het doel van de begeleiding de ouders weer regie te geven over de opvoeding van de kinderen.

Omgeving

Het steunpunt zit in de Hertogenwijk. De Hertogenwijk ligt naast het centrum van Tiel en aan de rivier de Waal. Aan het eind van de straat, vind je een bushalte met bussen naar onder andere het centrum/station van Tiel en het station in de woonwijk Passewaaij.

Voor wie?

Mensen in de regio Rivierenland met een hulpvraag kunnen terecht bij ons. De ondersteuning is gericht op ouders, kinderen en volwassenen/senioren met een verstandelijke beperking die op zichzelf wonen. In ons ontmoetingscentrum is iedereen welkom.

Steunpunt en Ontmoetingscentrum

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op