Jongerencoaching en jobcoaching in Dordrecht
Calandstraat

Werk of dagbesteding

Leren en werken op maat. En doen waar je goed in bent. Dat zijn de uitgangspunten bij jongerencoaching en jobcoaching.

In het kort

Leren en werken op maat. En doen waar je goed in bent. Dat zijn de uitgangspunten bij jongerencoaching en jobcoaching. We gaan uit van de eigen kracht, aanleg, talenten en mogelijkheden van je kind. We vinden het belangrijk dat jouw kind gemotiveerd is en graag werkt aan zijn of haar toekomst. Met onze coaching groeit jouw kind. Je kind kan steeds meer zelf en krijgt meer eigenwaarde.

Adres en contact
Calandstraat 24
3316 EA Dordrecht
Contact opnemen Direct aanmelden

Jongerencoach

Ervaart jouw kind problemen in het dagelijkse leven? Dan kan jouw kind terecht bij de jongerencoach. Bijvoorbeeld omdat er problemen zijn op school. Omdat je kind moeite heeft met sociale contacten, relaties of het omgaan met jou als ouder. En misschien zijn er problemen op het gebied van dagstructuur. De jongerencoach maakt samen met je kind een toekomstplan. Stap voor stap leert je kind om beter om te gaan met de dagelijkse problemen en om op eigen benen te staan.

Jobcoaching voor LVB-jongeren

Wil jouw kind graag werken bij een echt bedrijf? En heeft hij of zij de mogelijkheden? De jobcoach ondersteunt mensen die moeilijk aan het werk komen. De jobcoach helpt bij het vinden én het behouden van werk. Dat is altijd maatwerk. De jobcoach hoort graag wat de wensen en behoeften van je kind zijn. Samen stellen ze doelen op. Aan het eind van het traject kan jouw kind zelfstandig werken.

Is jouw kind nog niet klaar om te solliciteren? Dan helpen we met het traject Werkfit Maken. Heeft jouw kind al werk, maar zoekt het – vrijwillig of noodgedwongen – ander werk? Dan helpen we met het traject Van-Werk-Naar-Werk. De jobcoach ondersteunt ook de nieuwe werkgever van je kind. We geven, helpen bij de voorbereiding en geven informatie over subsidies en wet- en regelgeving.

Voor wie?

Jongerencoaching (vanaf 12 jaar) en jobcoaching (vanaf 16 jaar) is bedoeld voor jongeren met een lichte verstandelijke beperking en eventuele bijkomende problematiek. De jobcoach is er ook voor jongeren en volwassenen die worden verwezen vanuit jeugd- of wijkteams, het UWV, de Sociale Dienst of de Wmo.

Onderdeel van LeerwerkPlein Auriga

Jongerencoaching en jobcoaching (JJC) zijn onderdeel van LeerWerkPlein Auriga. Het LWP Auriga is erop gericht jongeren met een lichte verstandelijke beperking te begeleiden, te trainen en te coachen bij het vergroten van hun vaardigheden en competenties en het versterken van hun eigenwaarde. Zo werken ze toe naar een leuk leven en leuk werk dat goed bij hen past.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op