Praktische info
Julianalaan 8-10-12-14
3843 CB Harderwijk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Harderwijk
Julianalaan 8-12

Wonen

Huiselijk, gezellig en sfeervol. Dat staat centraal bij de woningen aan de Julianalaan. De groep is hecht en helpt elkaar waar nodig. Wij eten elke dag met elkaar en daarnaast doen wij regelmatig leuke gezamenlijke activiteiten!

In het kort

Aan de Julianalaan 8-12 wonen 16 mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding die zorgt voor een veilig thuis. We houden goed contact met ouders of verwanten. Met elke bewoner communiceren we op een manier die bij hem of haar past. Overdag doen de bewoners mee aan groepsactiviteiten of individuele activiteiten.

Bekijk het filmpje van de ’s Heeren Loo woning aan de Julianalaan

Woning

De woning is een twee-onder-één-kap woning. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. Er zijn 3 slaapkamers beneden en 5 boven. Daarnaast is er een grote gemeenschappelijke ruimte. Hier kunnen de bewoners gezellig naar muziek luisteren of tv kijken. In de ruime keuken worden dagelijks verse maaltijden bereid. Daar eten de bewoners ook. Verder heeft de woning een ruime zolder en een grote tuin. 

Wonen in een leuke woonwijk

De woning staat in de woonwijk Drielanden in Harderwijk. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. Het medisch centrum van Drielanden is dichtbij. En het winkelcentrum ligt op loopafstand. Hier vind je onder andere supermarkten, winkels en een kapper. In de woonwijk zijn meerdere dagbestedingslocaties. Het muziekpark ligt op loopafstand.

Het Veluwemeer en de Veluwse bossen zijn goed te bereiken met de fiets en de auto. Daarnaast sta je binnen 15 minuten fietsen in het centrum van Harderwijk. Hier vind je ook voorzieningen zoals winkels, cafetaria’s en restaurants.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Aan de overkant van de woning is een bushalte. Verder is het treinstation van Harderwijk ongeveer 10 minuten fietsen. Daar vertrekken intercity's en sprinters richting Zwolle en Utrecht Centraal.

Voor wie?

Volwassenen vanaf 30 jaar met een matige tot ernstige verstandelijke beperking kunnen wonen aan de Julianalaan. Enkele bewoners hebben ook epilepsie en/of autisme.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op