Adres en contact
Julianalaan 8-10-12-14
3843 CB Harderwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Harderwijk
Julianalaan 8-12

Wonen

Huiselijk, gezellig en sfeervol. Dat staat centraal bij de woningen aan de Julianalaan. De groep is hecht en helpt elkaar waar nodig. Wij eten elke dag met elkaar en daarnaast doen wij regelmatig leuke gezamenlijke activiteiten!

In het kort

Aan de Julianalaan 8 en 12 wonen in totaal 16 mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Deze 16 mensen wonen verdeeld over 2 groepen in 2 huizen naast elkaar. Er is 24-uursbegeleiding die zorgt voor een veilig thuis. We houden goed contact met ouders of verwanten. Met elke bewoner communiceren we op een manier die bij hem of haar past. Overdag doen de bewoners mee aan groepsactiviteiten of individuele activiteiten.

Bekijk het filmpje van de ’s Heeren Loo woning aan de Julianalaan

Woning

De woning is een twee-onder-één-kap woning. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. In beide woningen zijn er 3 slaapkamers beneden en 5 boven. Daarnaast is er een grote gemeenschappelijke woonkamer. Hier kunnen de bewoners gezellig naar muziek luisteren, tv kijken of een spelletje doen. In de ruime open keuken worden dagelijks verse maaltijden bereid. Verder heeft de woning een ruime zolder en een grote tuin.

Wonen in een leuke woonwijk

De woning staat in de woonwijk Tinnegieter in Harderwijk. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. Het winkelcentrum Tweelingstad ligt op loopafstand. Hier vind je onder andere een supermarkt, kapper en diverse andere winkels. Aan de overkant van de woning is een dagbestedingslocatie. Het Veluwemeer en de Veluwse bossen zijn goed te bereiken met de fiets en de auto. Daarnaast sta je binnen 10 minuten fietsen in het centrum van Harderwijk. Hier vind je ook voorzieningen zoals winkels, cafetaria’s en restaurants. Op 400 meter afstand is een bushalte. Het treinstation van Harderwijk is op ongeveer 10 minuten fietsen. Daar vertrekken intercity's en sprinters richting Zwolle en Utrecht Centraal.

Voor wie?

Hier wonen volwassen mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Enkele bewoners hebben ook epilepsie en/of autisme. 's Nachts is er een slaapwacht voor beide woningen en kan er op afstand ingeluisterd worden.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op