Adres en contact
Julianastraat 2
2181 BD Hillegom
Contact opnemen Direct aanmelden

Julianastraat 2*
Hillegom

In het kort

Julianastraat 2 is een woning geschikt voor jonge mensen tot dertig jaar. In totaal wonen er 6 mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Je hebt een slaapkamer met je eigen badkamer. Doordat je met verschillende jongere mensen woont leer je veel van elkaar. Op die manier is de sfeer huiselijk, maar ook stimulerend. Er is 24-uursbegeleiding in dezewoningen.´s Nachts is een slaapwacht aanwezig, er is ook een uitluistersysteem.

Begeleid wonen voor jongeren met een lichte tot matige verstandelijke beperking

Je kunt wonen op de Julianastraat 2 als je een lichte tot matige verstandelijke beperking hebt. We zorgen ervoor dat jij in een veilige en huiselijke omgeving woont. We begeleiden op het gebied van werk, sociale contacten of met het doen van de dagelijkse dingen. 

De omgeving en voorzieningen

Locatie

De woning is heeft een fijne tuin en staat in het centrum van Hillegom, vlakbij de winkelstraat. De Julianastraat is een rustige straat met oude huizen waar vooral ouderen wonen. Naast het huis is een parkeerplaats en een speeltuintje voor kleine kinderen. Om de hoek is een dagcentrum van 's Heeren Loo.

Op een klein stukje lopen zijn twee andere groepswoningen. De winkels zijn in de directe omgeving van de woning, en op de hoek is een kringloopwinkel. Maar ook het centrum en supermarkt zijn op steenworp afstand. Er is genoeg te doen in Hillegom.

OV

Hillegom heeft een treinstation, dit ligt op 3,5 km van de Julianastraat. Je bent in een halfuur met de bus in Haarlem of met de trein in Leiden.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op