Adres en contact
Julianastraat 6
2181 BD Hillegom
Contact opnemen Direct aanmelden

Julianastraat 6*
Hillegom

In het kort

Julianastraat 6 is een woning op de tweede etage met drie studio's voor jonge mensen tot dertig jaar. Zij hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking en kunnen zo zelfstandig mogelijk wonen. Het gebouw heeft één voordeur. In totaal kunnen er vijftien mensen wonen. Julianastraat 2 en 4 zijn groepswoningen en nummer 6 bestaat uit studio’s.

Overdag kun je altijd terugvallen op de 24-uursbegeleiding in een van de woningen in de buurt.´s Nachts is een slaapwacht aanwezig, er is ook een uitluistersysteem.

Begeleid wonen voor jongeren met een lichte tot matige verstandelijke beperking

Je kunt wonen op de Julianastraat 6 als je een lichte tot matige verstandelijke beperking hebt. We zorgen ervoor dat jij in een veilige en huiselijke omgeving woont. We begeleiden op het gebied van werk, sociale contacten of met het doen van de dagelijkse dingen. De omgeving en voorzieningen

Locatie


De drie studio's ziten op de tweede verdieping. De Julianastraat is een rustige straat met oude huizen waar vooral ouderen wonen. Naast het huis is een parkeerplaats en een speeltuintje voor kleine kinderen. Om de hoek is een dagcentrum van 's Heeren Loo. Op een klein stukje lopen zijn twee andere groepswoningen. De winkels zijn in de directe omgeving van de woning, en op de hoek is een kringloopwinkel. Maar ook het centrum en supermarkt zijn op steenworp afstand. Er is genoeg te doen in Hillegom.

OV


Hillegom heeft een treinstation, dit ligt op 3,5 km van de Julianastraat. Je bent in een halfuur met de bus in Haarlem of met de trein in Leiden.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op