Adres en contact
Julianastraat 7
2685 BA Poeldijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Poeldijk
Julianastraat 7

Wonen

In het kort

Aan de Julianastraat 7 wonen cliënten in de leeftijd van 50 tot 75 met een lichte verstandelijke beperking. De begeleiding helpt hen bij het krijgen van meer zelfvertrouwen. Zij focussen op wat de cliënt wel kan en wat goed gaat. Competentiegericht werken noemen wij dat. De cliënten koken bijvoorbeeld één dag in de week samen met de begeleiding. Zij begeleiden de cliënten op een positieve manier met humor en complimenten.

Woning

De woning heeft ruimte voor 9 cliënten. Er is een gezamenlijke woonkamer en keuken. Daarnaast heeft iedere cliënt een eigen slaapkamer. De badkamer wordt met elkaar gedeeld. De woning is niet rolstoeltoegankelijk.

Omgeving

De woning bevindt zich in het dorp Poeldijk. Het centrum ligt op loopafstand. Op 7 minuten lopen bevindt zich onder andere een supermarkt, kapsalon en snackbar. Ook is de woning goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 5 minuten lopen ligt de dichtstbijzijnde bushalte.

Voor wie

De woning is geschikt voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Veel cliënten hebben daarnaast psychische problemen. Deze woning is specifiek gericht op de ouder wordende cliënt.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op