Begeleid wonen in Poeldijk
Julianastraat 7

Wonen

“Dingdong!” De bel gaat. Een verrassing, wie zou het zijn? Je staat op van de bank, je was net even met een paar huisgenootjes tv aan het kijken. Ha, het is jullie buurtgenoot. Zij komt koken vanavond, wat gezellig! Wat zou ze dit keer hebben meegebracht? Ze heeft een hele tas vol groente mee, dat ziet er goed uit. “Wat ga je maken?” vraag je nieuwsgierig, terwijl ze het huis binnenloopt en alle huisgenoten groet. Ze kijkt je mysterieus aan “Ja….dat wil je wel weten, hè?” zegt ze. Het wordt couscoussalade! Heerlijk zeg, dat kan ze altijd zo goed maken, met allemaal lekkere kruiden. Voor je het weet heeft ze de maaltijd alweer op tafel gezet en zitten jullie met zijn allen te smikkelen van dit feestmaal. Dat was een leuke verrassing!

In het kort

Op deze woning heb je een eigen plekje, in een groep van 9 mensen. Je deelt de badkamer met elkaar. We drinken en eten samen. We zorgen ervoor dat jij meer zelfvertrouwen krijgt, door te focussen op wat jij kunt en wat wel goed gaat. Competentiegericht werken noemen wij dat. We begeleiden jou met humor en complimenten, zodat jij uit jouw negatieve gedrag komt.

De bewoners hier hebben allerlei hobby’s zoals line dance, wandelen, bingo, kookworkshops en fitness.

Adres en contact
Julianastraat 7a
2685 BA Poeldijk
Contact opnemen Direct aanmelden

De indeling van de woning

In totaal wonen op de sociowoning 9 mensen. We hebben een gezamenlijke woonkamer en keuken. Je hebt je eigen slaapkamer en een gedeelde badkamer. De woning is niet rolstoeltoegankelijk.

Bereikbaarheid

De Julianastraat is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Als je vijf minuten loopt vanaf huis ben je bij de bus. Ook winkels en sportgelegenheid zijn op loopafstand.

Voor wie

Je kunt hier wonen als volwassene met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Veel bewoners hebben psychische problemen. Momenteel wonen er 5 mannen en 4 vrouwen tussen de 30 tot 62 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op