Adres en contact
Naaldwijkseweg 257
2691 PV 's-Gravenzande
06 20 80 45 36 Stuur een mail

Kadowinkel De Hooge Hoed in 's-Gravenzande
Naaldwijkseweg 257

Werk of dagbesteding Winkel

‘Het geheim van mooie dingen zit ‘m niet in naald en draad, 
noch in de knoopjes, noch in de maat, 
niet in het hout, kasjmier of katoen, 
maar in de mensen die het maken en er stiekem hart en ziel in doen’ 

(bron: Sukha Amsterdam)

In het kort

Kadowinkel De Hooge Hoed is gevestigd in Tuincentrum De Carlton in ’s-Gravenzande. Het is een creatieve dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking en bestaat uit een winkel en een atelier. Het zorgen voor een leuke werkdag staat bij ons centraal.

Elke dag zijn wij hard aan het werk om de mooiste producten te maken die je kunt kopen in het tuincentrum. Heb je een wens, idee of wil je een bestelling doen? Bijvoorbeeld voor een cadeau of relatiegeschenk? Neem dan contact met ons op. Je kunt uiteraard ook bij ons binnenlopen, we denken graag met je mee.

Wat is er te doen?

Atelier

In het atelier werken mensen met een verstandelijke beperking. Zij doen waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. Wij werken in het atelier veel met stof, papier en naaimachines, De medewerkers ontwikkelen zich gaandeweg in hun vaardigheden en sociale contacten. Zo leveren zij een waardevolle bijdrage aan de samenleving.

Winkel

Alle producten die wij verkopen zijn zelfgemaakt. Elke maand hebben we weer andere cadeaus, afhankelijk van het seizoen. Wij maken onder andere kaarten, sleutelhangers, vrolijke vlaggenlijnen, schorten en leuke cadeaus voor speciale gelegenheden. Ook bestellingen zijn bij ons mogelijk! Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Contact en openingstijden

Kadowinkel De Hooge Hoed

Locatie:
Tuincentrum De Carlton
Naaldwijkseweg 257
2691 PV ’s-Gravenzande
06 – 20 80 45 36
facebook.com/dehoogehoed

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur.

Neem contact op