Adres en contact
Kleibergsestraat 25-27-29
4001 LE Tiel
Meer weten? Klik! Direct aanmelden

Kadowinkel Okee
Kleibergsestraat 25-27-29

Werk of dagbesteding Winkel

Elke dag is het weer feest bij Creatief atelier & kadowinkel Okee. Vandaag is je eerste werkdag, waar je erg naar uitkijkt. Je stapt uit bed en springt snel onder de douche. Even een ontbijtje naar binnen werken en de dag kan beginnen!

Als je aankomt zijn ook je collega’s er al. Jullie drinken eerst even iets en kletsen over wat die dag allemaal gedaan kan worden. Dan is het tijd om te beginnen. Moeilijk om te kiezen wat je vandaag gaat doen. Kaarsen maken, papier, hout, mozaïek, stof,verven het is allemaal erg leuk. Of ga ik helpen in de winkel?

Hoe verpakken we het cadeautje mooi en hoe kan ik een klant helpen een mooi passend cadeautje te vinden. Ook kun je leren om met de kassa om te gaan en leren om te gaan met geld of met pin betalingen.

In het kort

Kleibergsestraat 25-29 in Tiel is een werkplek voor mensen met een verstandelijke beperking. Er is een cadeauwinkel en een atelier waar de producten voor de winkel gemaakt worden. Maar er is veel meer te doen. Van het maken van mooie creatieve producten, tot meewerken in de winkel. Maar je kunt bij ons ook leren werken met de computer of gezellig toneelspelen in onze eigen theatergroep. Heel veel afwisseling dus.

Ben je op zoek naar een creatieve omgeving waar je aan de slag kan met bijvoorbeeld hout, papier, kaarsen, mozaïek of stof? Vind je het leuk om met klanten in contact te zijn of hou je van toneelspelen? Dan is deze locatie misschien wel iets voor jou!

Werken bij Creatief Atelier & kadowinkel Okee

Creatief atelier is een gezellige werkplek waar je jezelf op een creatieve manier kunt ontwikkelen en kunt werken. In een gezellige sfeer, midden in de stad met regelmatige aanloop van klanten. Er is een directe verbinding met de winkel waar klanten de gemaakte producten kopen. Dit is goed voor de eigenwaarde van cliënten, ze zijn extra trots op hun werk als ze zien dat het verkocht wordt. 

Er is veel ruimte, hierdoor kun je kiezen om te zitten op een rustige plek of juist op een plek waar het wat drukker is, als je dat fijn vindt. Jij mag kiezen!

Creatief Atelier

In het atelier werken wij met een groep van 10-12 medewerkers. Elke werkdag maken wij kaarten, kunstwerken van papier-maché, de mooiste kaarsen, mozaïek werkstukken en diverse producten met de naaimachine of vilt. Ook werken we sinds kort met hout. Er wordt met zoveel mogelijk verschillende materialen gewerkt om de mooiste producten te kunnen leveren voor de winkel.

Winkelmedewerker

Als winkelmedewerker help je klanten die de winkel bezoeken. Misschien zijn ze wel op zoek naar iets speciaals. Of willen ze gewoon even rondkijken. Dat kan allemaal. Grote kans dat zij iets kopen wat jij vorige week nog hebt gemaakt. Dat is natuurlijk extra leuk. Om als winkelmedewerker aan de slag te gaan, volg je eerst een interne opleiding bij ons. Je leert hoe je klanten aanspreekt, hoe je de kassa bedient en hoe je cadeautjes inpakt.

De theatergroep

Creatief Atelier & Kadowinkel Okee heeft ook een theatergroep. Vind jij het leuk om toneel te spelen? Dan mag je natuurlijk meedoen! De theatergroep werkt elke vrijdag aan een voorstelling. Hiervoor zijn toneelspelers nodig maar – als toneelspelen niet helemaal jouw ding is – zoeken we ook mensen die mee willen helpen met bijvoorbeeld het maken van de decors.

Het gebouw

Het gebouw is gevestigd in het centrum van Tiel en bestaat uit 2 ruimtes, de winkel waar de producten worden verkocht en het atelier. Alle ruimtes zijn zeer ruim van opzet en zijn verbonden met elkaar. Ook is er een keuken aanwezig en zijn er ruime toiletten.

Omgeving

Creatief Atelier & Kadowinkel Okee is te vinden in een gezellige winkelstraat aan de rand van het centrum van Tiel. Vlakbij in het centrum bevinden zich verschillende restaurants, cafetaria’s en winkels. Vanuit de cadeauwinkel kun je bijna de rivier de Waal zien. Je kunt lopend naar het centrum in de pauze. Om de hoek zit een busstation. Het atelier en de winkel zijn dus makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Voor wie?

Volwassenen/senioren met een lichte tot matige verstandelijke beperking (zonder motorische beperking) kunnen werken in het atelier en/of de winkel. Het is belangrijk dat je het leuk vind om creatief bezig te zijn of contact te hebben met klanten in de winkel. Wil je werkervaring opdoen of wil je ervaren hoe het is om bij ons te werken? Dan is het ook mogelijk om bij ons stage te lopen.

Alle werkzaamheden zijn aangepast op jouw mogelijkheden en onderverdeeld in verschillende stappen zodat er altijd iets is wat jij kunt doen. Hierbij is er altijd een begeleider aanwezig. We zorgen voor een duidelijke structuur. In totaal zijn er per dag ongeveer 12 werkplekken beschikbaar.

Contact

Okee Kadowinkel
Kleibergsestraat 27
4001 LE Tiel
088 - 037 55 55
Winkel.Okee@sheerenloo.nl


Volg ons op Instagram
Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur.

Neem contact op