Adres en contact
Kanaaldijk 211-211a-211b
1831 BD Koedijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Koedijk
Kanaaldijk 211-211a-211b

Wonen

Vanuit je raam de boten op de dijk voorbij kunnen zien varen, de windmolens en de wandelaars op de polder bekijken: in jouw woning aan het water kom je helemaal tot rust. Ga, op de momenten dat je niet hard aan het werk bent op de dagbesteding of een bezoekje van je familie krijgt, lekker samen met je medebewoners naar recreatiegebied Geestmerambacht voor een dagje ontspanning aan het water: het zandstrand wacht!

In het kort

Koedijk 211, 211-a en 211-b zijn drie woningen in het voormalige Raadhuis, bedoeld voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Er wordt 24 uur begeleiding geboden, die gericht is op het vergroten van de zelfstandigheid. Overdag is er voor alle bewoners de mogelijkheid van dagbesteding.

Mogelijkheid om te groeien

Deze statige groepswoning met grote ramen, aan het kanaal in Koedijk is gelegen in het voormalig Raadhuis. Op de begane grond wonen drie cliënten, en de bovenverdieping heeft verschillende zit-/slaapkamers. Het huis werkt met doorgroeimogelijkheden. Afhankelijk van het vaardigheidsniveau kunnen de cliënten naar de bovenverdieping verhuizen. Verder is er een kleine voortuin. Het huis is niet geschikt voor visueel beperkten of mindervaliden.

Omgeving

Het dorp Koedijk ligt ten noorden van Alkmaar. Een winkelcentrum ligt op fietsafstand, evenals het recreatiegebied Geestmerambacht, waar je heerlijk kunt ontspannen op het zandstrand of de ligweide. Koedijk is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vergeet niet een keer lekker pannenkoeken te gaan eten bij restaurant De Molenschuur!

Natuurlijk kun je ook een bezoekje brengen aan Alkmaar zelf. Deze stad heeft een prachtig oud centrum met mooie grachten, musea, gezellige terrasjes en een bioscoop.

Voor wie

In dit huis op de Kanaaldijk wonen mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Zij hebben vooral behoefte aan duidelijke grenzen en dagstructuur. Er bestaan doorgroeimogelijkheden binnenshuis, maar ook naar de locatie op de Kerkelaan.

Kanaaldijk

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op