Adres en contact
Kastanjehout 35
1787 RH Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Julianadorp
Kastanjehout 35

Wonen

Je begint de dag rustig met een ontbijtje in de gezamenlijke woonkamer. Je schuift net op tijd aan, de croissantjes zijn vers uit de oven en nog lekker warm. Het is mooi weer buiten, dus na het ontbijt maken jullie een lekkere wandeling over het woonzorgpark. Je huisgenoten en de begeleiders staan al klaar.

In het kort

Kastanjehout 35 is een woning voor mensen met een ernstige meervoudige beperking. Er is 24-uursbegeleiding beschikbaar. De begeleiding zorgt voor structuur, veiligheid en sfeer. We besteden veel aandacht aan de individuele hulpvraag en behoeften van de bewoners. We werken met het ondersteuningsprogramma Perspectief.

Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding aan huis. Ook doen we regelmatig leuke activiteiten met de groep.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Er zijn vier cliënten die een eigen woon/ slaapkamer hebben met een badkamer. En er zijn twee woon/ slaapkamers die gezamenlijk een badkamer delen. De woning heeft een internetaansluiting, televisie en computer. 

Omgeving

De woning staat op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie waar met veel woningen en dagbesteding van ’s Heeren Loo. Op het park zijn een huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

De omgeving heeft goed openbaar vervoer. Vlak achter het park is een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder met zijn gezellige centrum en mooie haven.

Voor wie?

De woning is bestemd voor mensen met een ernstige verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op