Adres en contact
Kastanjehout 36
1787 RH Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Julianadorp
Kastanjehout 36

Wonen

Een nieuwe dag is aangebroken. Je begint de dag met een ontbijtje in de gezamenlijke woonkamer. Daarna komt de dagbesteding. Het is elke dag weer een verrassing wat jullie gaan doen. Na de dagbesteding maak je samen met je huisgenoten en de begeleiders een wandeling over het park. Een begeleider kookt ondertussen een lekkere maaltijd. Wat staat er vanavond op het menu?

In het kort

Kastanjehout 36 is een woning voor mensen met een ernstige meervoudige beperking. Er is 24-uursbegeleiding. We zorgen voor structuur, veiligheid en sfeer. Ook besteden we veel aandacht aan de individuele hulpvraag en behoeften van de bewoners. We werken met het ondersteuningsprogramma Perspectief.

Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding aan huis. Ook doen we regelmatig leuke activiteiten met de groep.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. En er zijn vier cliënten die een eigen woon/ slaapkamer hebben met een badkamer. En er zijn twee woon/ slaapkamers die gezamenlijk een badkamer delen. In de woning zijn een internetaansluiting, televisie en computer. 

Omgeving

De woning staat op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie met veel andere woningen en dagbesteding van ’s Heeren Loo. Op het park zijn een huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij.

De omgeving heeft een goed openbaar vervoer. Vlak achter het terrein is een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder met zijn gezellige centrum en mooie haven.

Voor wie?

De woning is voor mensen met een ernstige verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op