Adres en contact
Kastanjehout 61
1787 RH Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Kastanjehout 61
Kastanjehout

In het kort

Een mooie woning op het woonzorgpark in de wijk 't Laar met een specialisme voor 6 mensen met een beperking in horen en zien (doofblind) met daarbij een ernstige meervoudige beperking. Op deze woning wordt dagbesteding aan huis geboden.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Verder heeft elke bewoner een eigen woon/slaapkamer en eigen badkamer. Daarnaast is er een gezamenlijke (zorg)badkamer. De woning heeft een internetaansluiting, televisie en computer.

Omgeving

De woning staat op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie met veel andere woningen en dagbesteding van ’s Heeren Loo. Op het park zijn ook een huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

Buiten het woonzorgpark zijn meer dagbestedingslocaties. Eén daarvan is cadeauwinkel De Boterbloem: een textielwerkplaats en winkel.

Er is goed openbaar vervoer. Vlak achter het park is een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder met zijn gezellige centrum en mooie haven.

Voor wie?

Een mooie woning voor mensen met een beperking in horen en zien (doofblind) met daarbij een ernstige meervoudige beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op