Adres en contact
Kastanjehout 62
1787 RH Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Kastanjehout 62
Kastanjehout

Je komt thuis van de dagbesteding. Tijd voor een kopje koffie in de gezamenlijke woonkamer. De koffie is gezet en de koekjes staan al op tafel. Je kletst gezellig bij met je huisgenoten. Na de koffie ga je naar je eigen kamer toe om even lekker uit te rusten!

In het kort

Kastanjehout 61-62 is een woning voor ouderen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding. We zorgen voor structuur, veiligheid en sfeer. Ook besteden we veel aandacht aan de individuele hulpvraag en behoeften van de bewoners. We werken met de methode Triple-C en het ondersteuningsprogramma Perspectief. Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding aan huis of op een andere locatie. Ook doen we regelmatig leuke activiteiten met de groep.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Verder heeft elke bewoner een eigen woon/slaapkamer en eigen badkamer. Daarnaast is er een gezamenlijke (zorg)badkamer. De woning heeft een internetaansluiting, televisie en computer.

Omgeving

De woning staat op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie met veel andere woningen en dagbesteding van ’s Heeren Loo. Op het park zijn ook een huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

Buiten het woonzorgpark zijn meer dagbestedingslocaties. Eén daarvan is cadeauwinkel De Boterbloem: een textielwerkplaats en winkel.

Er is goed openbaar vervoer. Vlak achter het park is een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder met zijn gezellige centrum en mooie haven.

Voor wie?

De woning is bestemd voor ouderen met een verstandelijke beperking en psychiatrische problematiek.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op