Dagbesteding in Kerk Avezaath (Tempeltje)
Thedingsweert 15

Werk of dagbesteding

Een nieuwe dag is aangebroken. De wekker gaat, het is tijd om uit je bed te gaan. Eenmaal gedoucht en gegeten, stap je de deur uit en loop je naar je werk. Wat is het toch lekker om je werkplek dichtbij je huis te hebben! Je groet je collega’s en gaat naar het lokaal waar jouw groep aan het werk gaat. Je bent gister begonnen met een schilderij die je vandaag graag af wilt maken. Er moet nog een hoop gebeuren, dus je pakt snel wat kwasten en verf en gaat aan het werk.

Na een paar uur vind je het wel even tijd voor een pauze in de lunchruimte. Enthousiast vertel je aan je collega’s dat je een schilderij aan het maken bent. In het gesprek hoor je ook waar anderen mee bezig zijn. Dit geeft je weer inspiratie voor het volgende project. Eerst het schilderij afmaken. Hopelijk wordt hij snel verkocht in het atelier!

In het kort

De Thedingsweert 15 is een dagbestedingsplek voor mensen met een verstandelijke beperking. Het gebouw heeft de vorm van een tempeltje en er is dagelijks plaats voor 20 mensen die willen werken. Het werk sluit aan op jouw wensen en mogelijkheden. Zo kun je terecht voor creatieve werkzaamheden, maar je kunt ook sorteerwerk doen. Wat jij leuk vindt! Dagelijks zullen er vijf tot acht begeleiders aanwezig zijn die helpen.

Er heerst een leuke, gemoedelijke sfeer. Iedereen helpt elkaar waar nodig. Alle producten die klaar zijn, worden tentoongesteld in atelier Muis en worden verkocht aan mensen die interesse hebben. Het verhogen van het zelfvertrouwen speelt bij ons een belangrijke rol en wij geloven dat deze werkplek hier een grote bijdrage aan kan leveren!

Adres en contact
Thedingsweert 15
4017 NR Kerk Avezaath
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

Het gebouw heeft een oppervlakte van 158 m2 en biedt genoeg ruimte voor iedereen. Er zijn verschillende lokalen waar gewerkt wordt. De lokalen variëren in oppervlakte. Ook zijn er stilte plekken waar je in alle rust kunt werken en lokalen waar je gezellig muziek kunt luisteren. Het gebouw beschikt over een lunchruimte met een keuken waar gezamenlijk wordt gegeten in de pauze. Voor mindervalide mensen is er een lift die gebruikt kan worden. 

Kerk Avezaath - Tiel

De woning ligt aan de rivier de Linge in het dorp Kerk Avezaath. Dichtbij vind je de hanzestad Tiel. In het dorp wonen mensen met en mensen zonder een beperking als buren naast elkaar. In de buurt vind je het Linge-Waalpark en het mooie gebied Wetland Passewaay. Hier kun je heerlijke wandelingen maken. Ook ben je zo bij de rivier de Waal met een prachtige moerasachtige omgeving. Passewaaij is een woonwijk dichtbij de woning. In het centrum van Passewaaij vind je een grote supermarkt en voorzieningen zoals een kapper, cafetaria’s en een fysiopraktijk. Het centrum van Tiel is binnen 10 minuten fietsten te bereiken. Hier zijn ook veel voorzieningen zoals winkels, cafetaria’s en restaurants.

Het station van Tiel is ongeveer 10 minuten fietsen. Het station is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken vanaf de Thedingsweert. Er rijden treinen richting Woerden, Elst en Arnhem Centraal. 

Voor wie 

Deze dagbesteding is voor iedereen die het leuk vindt om overdag werkzaamheden te verrichten. Er zijn verschillende groepen samengesteld. Er wordt gekeken naar je leeftijd en beperking. Samen met de begeleiders wordt je in een groep geplaatst die het beste bij jou past.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op