Adres en contact
Kerkelaan 1a-b-c-d-e-f-g-h-j-k-l
1831 BJ Koedijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Koedijk
Kerkelaan 1a t/m l

Wonen

Je was al een tijdje toe aan wonen op jezelf, maar het duurde even voor je de eerste stap durfde te zetten. Vandaag is het dan zover: je krijgt de sleutel van je appartement op de Kerkelaan! Je vindt het wel een beetje spannend, maar hebt er ook veel zin in. En natuurlijk sta je er nooit alleen voor; er zijn hier altijd mensen in de buurt met wie je kunt praten en lachen wanneer je daar behoefte aan hebt.

In het kort

De Kerkelaan 1a t/m l is een appartementencomplex waar mensen met een lichte verstandelijke beperking zelfstandig kunnen wonen. Begeleiding is beschikbaar op afspraak. Iedere werkdag is er de mogelijkheid om in te lopen bij het steunpunt, met eventueel een gezamenlijke maaltijd voor zowel begeleiding als cliënten.

Samenwonen

Deze woning vind je achter het Raadhuis, de andere vestiging van ’s Heeren Loo in Koedijk. De woningen aan de Kerkelaan vormen een appartementencomplex. Op de benedenverdieping vind je woningen die geschikt zijn voor rolstoelgebruikers en visueel gehandicapten. Op de bovenverdiepingen bevinden zich nog zes woningen, waarvan er twee groot genoeg zijn voor samenwonende stellen of een ouder met kind.

Omgeving

Het dorp Koedijk ligt ten noorden van Alkmaar. Een winkelcentrum ligt op fietsafstand, evenals het recreatiegebied Geestmerambacht, waar je heerlijk kunt ontspannen op het zandstrand of de ligweide. Koedijk is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vergeet niet een keer lekker te pannenkoeken te gaan eten bij restaurant De Molenschuur!

Natuurlijk kun je ook een bezoekje brengen aan Alkmaar zelf. Deze stad heeft een prachtig oud centrum met mooie grachten, musea, gezellige terrasjes en een bioscoop.

Voor wie

In de appartementen op de Kerkelaan wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking die een grote mate van zelfstandigheid willen behouden. Ondersteuning is beschikbaar wanneer dat nodig is.

Kerkelaan

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op