Adres en contact
Kersenhof 2
2201 ZB Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Kersenhof 2
Kersenhof 2

Vandaag ga je koffie drinken op het pleintje voor je woning. Het is een mooie dag; de zon schijnt. Je nieuwe buurvrouw is er ook. Jullie kletsen wat: over haar nieuwe kamer, het huis, de begeleiding. Je vertelt dat jij het in het begin ook moeilijk vond, maar dat het heus wel goed komt. Ze lijkt gerustgesteld. Samen redden jullie het wel.

In het kort

Op Kersenhof 1 en 2 zijn mensen met een matige verstandelijke beperking welkom. De meeste bewoners hebben daarnaast autisme. Wij begeleiden je 24 uur per dag bij je beperking en kijken vooral naar je mogelijkheden. Je mag hier je eigen leven leiden en hebt daar zelf de regie over.

Over Kersenhof

Kersenhof is een hofje met zes woningen rondom een plein. Op het pleintje is een terras waar de bewoners regelmatig koffie drinken. Als je wil kun je daar je buren ontmoeten.

De woningen

Op Kersenhof heb je een eigen kamer met badkamer en toilet. Als je dat wil, kun je in de gemeenschappelijke woonkamer en keuken eten. Dat is nog leuker als je zelf gekookt hebt; dat kan hier altijd, natuurlijk met een beetje hulp van de begeleiding.

De woningen bestaan uit twee verdiepingen. Aan de achterzijde is een tuin met schommels, waar je je kunt terugtrekken en kunt ontspannen.

Omgeving

Woonzorgpark Willem van den Bergh
Terrein Willem van den Bergh is een groot woonzorgpark in de wijk Noordwijkerduin met veel woningen en dagbestedingen van ’s Heeren Loo. In de wijk zijn een supermarkt, polikliniek, zwembad, tandarts, mondhygiëniste, fysiotherapeut en logopedist. Aan de westkant van de wijk vind je Duinzone met paarden en een kinderboerderij. Daar kun je wandelen en iets drinken.

Het park is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Bij de ingang van de wijk is een bushalte met een directe verbinding naar station Leiden.

Daginvulling

Op het woonzorgpark is er veel keuze in dagbesteding. Ga bijvoorbeeld lekker bewegen, puzzelen, knutselen of snoezelen. Ook kun je naar de disco, drummen of toneellessen volgen. Soms worden er voor de bewoners van het pleintje gezamenlijke activiteiten georganiseerd, zoals een barbecue of een feestje.

Buiten het park

Een dagje lekker uitwaaien? Met het openbaar vervoer ben je binnen 20 minuten op het strand van Noordwijk.

Bij ons komen wonen

Op Kersenhof 1 wonen zes volwassen mannen met autisme. Ook epilepsie en schizofrenie komen voor. Op Kersenhof 2 wonen mannen en vrouwen met een matige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Hoe verschillend de bewoners ook zijn, wij proberen voor een zo huiselijk mogelijke sfeer te zorgen.

Heb jij behoefte aan deze intensieve zorg? Bij interesse kun je altijd contact met ons opnemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op