Adres en contact
Kersenhof 3
2201 ZB Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Kersenhof 3
Kersenhof 3

Je gaat vandaag samen met je begeleider naar de supermarkt. Jullie hebben van tevoren een boodschappenlijstje gemaakt: melk, kaas en groente. Stroopwafels als verrassing voor de huisgenoot die verslaafd is aan koekjes. Natuurlijk kopen jullie ook iets lekkers voor tijdens de film vanavond. Als jullie terugwandelen naar de woning kletsen jullie honderduit. Hoe gezellig het op de woning ook is, een frisse neus halen is altijd fijn!

In het kort

Kersenhof 3 en 5 zijn twee woningen voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Wij proberen ons vooral te richten op de mogelijkheden van de bewoners, in plaats van hun beperkingen. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. We verzorgen hier veel gezamenlijke activiteiten. Bewoners gaan bijvoorbeeld samen naar de bingo of de disco.

Over Kersenhof

Kersenhof is een hofje met zes woningen rondom een plein. Op het pleintje is een terras dat de bewoners regelmatig gebruiken om koffie te drinken. Als je wil kun je daar je buren ontmoeten.

De woningen Kersenhof 3 en 5 zijn woningen met twee verdiepingen. Er zijn vijf slaapkamers met elk een eigen badkamer. Op de begane grond is een gezamenlijke woonkamer met open keuken, waar we regelmatig samen eten of thee drinken.

Beide woningen hebben een eigen tuin, zodat je van de omgeving en buitenlucht kunt genieten.

Omgeving

Woonzorgpark Willem van den Bergh
Terrein Willem van den Bergh is een groot woonzorgpark in de wijk Noordwijkerduin. Je vindt er vele andere woningen en dagbestedingen van ’s Heeren Loo. In de wijk zitten onder andere een supermarkt, polikliniek, zwembad, tandarts, mondhygiëniste, fysio en logopedist. Aan de westkant van de wijk vind je Duinzone, een gebied met onder andere paarden en een kinderboerderij. Daar kun je wandelen en iets drinken.

Het park is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Bij de ingang van de wijk is een bushalte met een directe verbinding naar station Leiden.

Daginvulling
Op het woonzorgpark is van alles te doen als het om dagbesteding gaat. Ga bijvoorbeeld lekker bewegen, puzzelen, knutselen of snoezelen. Ook kun je naar de disco, drummen, toneellessen volgen of samen met je begeleider boodschappen doen.

Buiten het park
Een dagje lekker uitwaaien? Met het openbaar vervoer ben je binnen 20 minuten op het strand van Noordwijk.

Ook gaan we één of twee keer per jaar met de groep op vakantie. Genieten!

Bij ons komen wonen?

Op Kersenhof 5 wonen mannen van 50 jaar en ouder met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Daarnaast hebben zij gedragsproblematiek.

Op Kersenhof 3 wonen volwassen vrouwen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. We zijn hier gespecialiseerd in de behandeling van autisme, dwangstoornissen en hechtingsproblematiek.

Denk jij dat onze begeleiding aansluit bij wat jij nodig hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op