Adres en contact
Kersenhof 7
2201 ZB Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Kersenhof 7
Kersenhof

Een gedeelde woonkamer heb je natuurlijk niet voor niets. Vanavond is het tijd voor een goed potje Monopoly tegen de begeleiding! Jij en je huisgenoten vormen een team. Inmiddels bezitten jullie al de hele Kalverstraat. En boem, er komt iemand op jullie hotel! Terwijl jullie chips eten, zien jullie hoe de tegenstander binnen no time al zijn geld kwijt is. Nog nagloeiend van de overwinning gaan jullie naar bed.

In het kort

Op Kersenhof 6 en 7 wonen mensen met uiteenlopende beperkingen: licht, matig en ernstig. Er is 24 uur per dag begeleiding. We stimuleren de bewoners om zo zelfstandig mogelijk te worden en besteden veel aandacht aan hun sociale vaardigheden. We zorgen voor een zo huiselijk mogelijke sfeer. Daarvoor organiseren we regelmatig activiteiten, zoals gezamenlijk eten of spelletjes spelen. We waarderen onze bewoners om wie ze zijn.

Over Kersenhof

Kersenhof is een hofje met 6 woningen rond een plein. Op het pleintje is een terras waar de bewoners regelmatig koffiedrinken. Ook kun je daar je buren ontmoeten.

De woningen

Kersenhof 6-7 bestaat uit 2 woningen die met elkaar verbonden zijn. Beide woningen hebben een gezellige gedeelde huiskamer met keuken. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. Op Kersenhof 6 zijn 3 badkamers, waarvan één met ligbad. Op Kersenhof 7 heb je zelfs de luxe van een eigen badkamer.

Op de terrassen rond de woning kun je op elk moment van de dag genieten van zon of schaduw.

Omgeving

Woonzorgpark Willem van den Bergh
Terrein Willem van den Bergh is een groot woonzorgpark met veel woningen en dagbestedingen van ’s Heeren Loo. Ook is er een supermarkt, polikliniek, zwembad, tandarts, mondhygiëniste, fysiotherapeut en logopedist. Aan de westkant van het park ligt de Duinzone, een gebied met paarden en een kinderboerderij. Daar kun je wandelen en iets drinken.

Het park is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Bij de ingang van de wijk is een bushalte met een directe verbinding naar station Leiden.

Daginvulling
Op het woonzorgpark is veel keuze uit dagbesteding. Ga bijvoorbeeld lekker bewegen, puzzelen, knutselen of snoezelen. Ook kun je naar de disco, drummen of toneellessen volgen. Soms worden er voor de bewoners aan het pleintje gezamenlijke activiteiten georganiseerd, zoals een barbecue of een feestje.

Buiten het park

Een dagje lekker uitwaaien? Met het openbaar vervoer ben je binnen 20 minuten op het strand van Noordwijk.

Wie wonen hier begeleid?

Op Kersenhof 6 en 7 wonen mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Soms in combinatie met psychiatrische problematiek. Op beide woningen wonen zowel mannen als vrouwen. We werken volgens de behandelmethode Triple C. Hiermee zorgen we dat jij als bewoner zoveel mogelijk een gewoon leven kunt leiden.

Zou je graag bij ons willen komen wonen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op