Adres en contact
Kersenhout 19
1787 RD Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Julianadorp
Kersenhout 19

Wonen

Na een korte stop bij de kinderboerderij, wandel je weer verder met de groep. Het is nog vroeg in de morgen en het is lekker rustig op het park. Rustig wandel je terug naar huis voor de lunch. En vanmiddag ga je naar dagbesteding.

In het kort

Kersenhout 19 is een woning voor mensen met een ernstige verstandelijke beperking. Er is 24-uursbegeleiding. We zorgen voor structuur, veiligheid en sfeer. Ook besteden we veel aandacht aan de individuele hulpvraag en behoeften van de bewoners. We werken met het ondersteuningsprogramma Perspectief.

Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding op een andere locatie. Ook doen we regelmatig leuke activiteiten met de groep.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Daarnaast heeft elke bewoner een eigen woon/slaapkamer en eigen badkamer. In de woning zijn een internetaansluiting, televisie en computer. 

Omgeving

De woning staat op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie met veel woningen van ’s Heeren Loo. Op het park zijn een huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij.

Buiten het woonzorgpark zijn ook dagbestedingslocaties  van ’s Heeren Loo. Eén daarvan is cadeauwinkel De Boterbloem, een textielwerkplaats en winkel. 

Het openbaar vervoer is goed. Vlak achter het park is een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder met zijn gezellige centrum en mooie haven.

Voor wie?

De woning is bestemd voor mensen met een ernstige verstandelijke beperking.

Bekijk de Kersenhout 19

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op