Adres en contact
Kersenhout 41
1787 RD Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Kersenhout 41
Kersenhout

De dagbesteding is klaar, tijd voor een middagdutje. Je vraagt een van de begeleiders je op tijd wakker te maken, want je schuift graag aan bij het avondeten. Na het dutje drink je nog een kopje koffie in de gezamenlijke woonkamer. Een huisgenoot zit al klaar aan tafel, tijd om ook aan te schuiven!

In het kort

Kersenhout 41-42 is een woonvoorziening voor ouderen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding. De begeleiding zorgt voor structuur, veiligheid en sfeer. Ook is er veel aandacht voor de individuele hulpvraag en behoeften van de bewoners. We werken met de methode Triple-C en het ondersteuningsprogramma Perspectief.

Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding aan huis. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten gedaan met de groep.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Elke bewoner heeft een eigen woon/slaapkamer en eigen badkamer. Daarnaast is er een gezamenlijke (zorg)badkamer. In de woning zijn een internetaansluiting, televisie en computer.

Omgeving

De woning staat op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie met veel andere woningen en dagbesteding van ’s Heeren Loo. Op het park zijn een huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij.

De omgeving heeft goed openbaar vervoer. Vlak achter het terrein is een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder met een gezellig centrum en een mooie haven.

Voor wie?

De woning is voor ouderen met een verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op