Adres en contact
Goerie 1
2221 CH Katwijk
Contact Direct aanmelden

De Goerie
Katwijk

Werk of dagbesteding

Een klusje hier, een klusje daar. Er is altijd wel wat te doen bij De Goerie. Met een enthousiast en gezellig team staan wij voor u klaar!

In het kort

De Goerie is een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking. De Goerie is gevestigd in het clubhuis van ijsclub Voorwaarts in Katwijk. Elke week komen hier mensen bijeen voor verschillende klusjes en activiteiten. Er is genoeg te doen voor jong en oud!

De activiteiten 

Wij hebben verschillende activiteiten. Om het overzichtelijk te houden zijn er activiteiten die regelmatig terugkeren. Hier een aantal voorbeelden:

Onderhoud
Ijsclub Voorwaarts moet natuurlijk onderhouden worden. Wij zorgen dat het clubhuis en het terrein netjes en schoon blijven. Daarnaast onderhouden wij al het groen van De Brug verslavingszorg en doen wij regelmatig klusjes voor de gemeente.

Willy Noord

Willy Noord verhuurd onder andere strandbungalows. Ook kan je er terecht voor heerlijke gerechten of een lekker koud drankje. Als het seizoen daar is, helpen wij de bungalows netjes te houden. Dit wordt met name op de maandag en de vrijdag gedaan.

Patatje Goerie

Elke eerste vrijdag van de maand organiseren wij voor de aangrenzende seniorenwoningen een bijeenkomst. Lekker kletsen onder het genot van een patatje en een heerlijke snack.

Vergade
ringen
Het gebouw van ijsclub Voorwaarts is te huren voor vergaderingen en teamdagen. Wij regelen de lunch en de organisatie! 

Viskar
Wij hebben ook een viskar. Meer weten, neem vooral conact met ons op via onderstaand emailadres.

Contact 

Goerie 1 in Katwijk
dbgoerie@sheerenloo.nl

 
Wij zijn op werkdagen tussen 8.30 en 15.30 uur bereikbaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op