Adres en contact
Keverpad 3-5
6733 SN Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Wekerom
Keverpad 3-5

Wonen

De zon is op en je wordt wakker met een paar zonnestralen in je kamer. In de gezamenlijke woonkamer maakt de begeleiding een lekker ontbijtje. Een aantal huisgenoten zit al aan tafel.

Na het ontbijt gaan jullie creatief aan de slag. Er wordt verf uit de kast gehaald en iedereen krijgt een wit doek om op te schilderen. Laat de creatieve ochtend maar beginnen!

In het kort

Keverpad 3-5 is een woning voor volwassenen en ouderen met een ernstige (meervoudige) verstandelijke beperking. Er is 24-uursbegeleiding die zorgt voor rust, structuur en een prettige sfeer. De begeleiding stimuleert en activeert de bewoners. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding. Daarnaast zijn er regelmatig activiteiten voor de hele groep.

Woning

De woning is een groepswoning voor 19 bewoners. Er zijn twee gedeeltes met elk een grote woonkamer met open keuken. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer op de begane grond. Zij delen de badkamers. Verder heeft de woning een tuin met een beschut terras. De tuin en de woning zijn allebei goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel.  

Omgeving

De woning staat op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. Op dit woonzorgpark wonen ongeveer 200 mensen met een verstandelijke beperking. De omgeving is heerlijk rustig met mooie natuur.

Op het park is veel te doen en te beleven. Zo is er een kinderboerderij, een openluchttheater en voorzieningen voor wellness en recreatie. Verder is er een supermarkt, een kerk en winkels. Ook zijn er dagbestedingslocaties en werkvoorzieningen voor de bewoners op het park.

Het park is ingericht voor voetgangers en fietsers. Er is dus weinig autoverkeer. Alles binnen het woonzorgpark is op loopafstand. De prachtige Veluwe is erg geschikt voor wandelingen.

Bij het woonzorgpark zijn twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn op loopafstand.

Voor wie?

De woning is geschikt voor volwassenen en ouderen met een ernstige verstandelijke beperking. Veel bewoners zijn meervoudig beperkt en maken gebruik van een rolstoel. Daarnaast hebben zij soms ook dementie en/of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op