Adres en contact
Keyserswey 55-59
2201 CX Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Keyserswey 55-59
Noordwijk

Werk of dagbesteding

Je hebt lekker geslapen en staat vol energie op, want je hebt zin in je werk. Nog even je tanden poetsen en je bent klaar om te gaan. Eenmaal op het werk begroeten jouw collega’s jou enthousiast. Een aantal is al begonnen met de werkzaamheden. Jij pakt eerst nog  een kopje koffie om de dag rustig te beginnen. Na de laatste slok is het tijd om aan de slag te gaan.

In het kort

Aan de Keyserswey 55 in Noordwijk is de dagbestedingslocatie ‘Werk & Werktoeleiding’. In elk lokaal worden andere werkzaamheden uitgevoerd die bij de doelgroep passen. Zo is er een lokaal voor administratieve werkzaamheden en een lokaal voor industriële werkzaamheden. De mogelijkheden en wensen van de medewerkers zijn het uitgangspunt. Zij leren nieuwe vaardigheden en ontwikkelen zich zo verder.

Welke groepen zijn er

Lokaal de Administratie

Bij Lokaal de Administratie doen wij administratieve werkzaamheden. Wij vouwen brieven en stoppen ze in enveloppen en plakken adresstickers. Soms doen we ook industrieel werk. De medewerkers in deze groep zijn redelijk zelfstandig en vinden het fijn om in een kleine groep te werken.

Lokaal de Hal


In deze groep werken ongeveer 12 mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Wij doen licht industrieel werk zoals telwerk, sorteerwerk en inpakwerk. De medewerkers werken zoveel mogelijk zelfstandig. De producten die worden gemaakt, worden uiteindelijk verkocht.

Lokaal de Industrie


Lokaal de Industrie is een werkplek waar vooral licht industrieel werk wordt gedaan. In deze groep is plek voor 10 werknemers. De werknemers werken aan hun ontwikkeling en leren onder andere sociale en industriële vaardigheden. Als het mogelijk is, worden de medewerkers voorbereid op een volgende werkplek.

Lokaal de Structuur


In lokaal de Structuur is veel duidelijkheid en structuur. In deze groep doen de medewerkers ook lichte industriële werkzaamheden. Regelmatig afgewisseld met een wandeling. De groep bestaat uit 7 werknemers met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Lokaal de Varia


Lokaal de Varia is gericht op beleving en ontdekken. De medewerkers kunnen werkzaamheden uitproberen in een rustig tempo. Bijvoorbeeld industrieel werk, maar ook creatieve of huishoudelijke werkzaamheden. De groep bestaat uit 10 medewerkers met een matige tot ernstige verstandelijke beperking.

De werkplek

Werk & Werktoeleiding zit in een gebouw op het bedrijventerrein in Noordwijk. Het gebouw heeft meerdere lokalen. De lokalen beschikken over gezamenlijke en individuele werkplekken. Daarnaast is er een groot magazijn waarin producten worden opgeslagen. 

Het industrieterrein is 10 minuten fietsen vanaf het centrum van Noordwijk. Met het openbaar vervoer ben je er binnen 20 minuten. 

Voor wie?

Werk & Toeleiding is voor mensen met een verstandelijke beperking die het leuk vinden om industrieel of administratief werk te doen. Er zijn meerdere groepen waarin rekening wordt gehouden met de doelgroep.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op