Adres en contact
Homerusstraat 8
7323 PX Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Kinderboerderij Laag Buurlo in Apeldoorn
Homerusstraat 8

Werk of dagbesteding

“Ik wil naar Bernard!” De anderen van de groep kunnen je niet bijhouden als je enthousiast naar de ezel rent. Als je dichterbij komt moet moet je wel wat rustiger doen, anders schrikt hij. Voorzichtig steek je je hand naar voren. Bernard snuffelt eraan. Het lukt je om zijn neus te aaien, best stug voelt dat. Wat lief is hij toch, hij is al jouw favoriet sinds je hier begon te werken. Na een tijdje roept je begeleider. Weer aan de slag dus. Je loopt terug naar het plantsoen waar je aan het snoeien was; niet verkeerd, lekker buiten aan het werk!

In het kort

Zoek je een werkplek buiten, dan is Vakgroep Ambachten op kinderboerderij Laag Buurlo een mooie mogelijkheid. Bij ons komen dagelijks ongeveer acht mensen met een verstandelijke beperking. Iedereen doet wat hij kan en graag wil. Op deze locatie werk je samen met de mensen van de kinderboerderij. Je kunt dan denken aan het schoonmaken van konijnenhokken, zorgen dat alles netjes en schoon blijft.

De boerderij

Het gebouw bestaat uit een aantal grotere en kleinere ruimtes. Je kan overal werken in een groepje. Er is een kantine waar we samen koffiepauze houden en lunchen. In het hele gebouw is rekening gehouden met rolstoelgebruikers. Er zijn toiletten en er is ook een badkamer. Elke dag is minimaal één deskundige begeleider aanwezig.

De omgeving

Kinderboerderij Laag Buurlo ligt in de wijk Zevenhuizen. Wij werken samen met de mensen van de kinderboerderij. Er rijden speciale bussen. Ook kun je met het openbaar vervoer komen, wel moet je dan nog een klein stukje lopen.

Voor wie

Op Laag Buurlo is de groepssamenstelling gevarieerd: mannen en vrouwen, jong en oud, licht en matig verstandelijk beperkt. De mensen die hier werken houden van het werken in de dierverzorging of met onderhoudswerkzaamheden in het groen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op