Adres en contact
Essenhout 30
1787 RG Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Kinderboerderij op woonzorgpark Noorderhaven in Julianadorp
Perenhout 11

Vrije tijd Werk of dagbesteding

Yes, vandaag mag je de varkens eten gaan geven! Vind je ze stiekem ook niet gewoon heel schattig in plaats van vies? Ze laten zich graag over de kop kroelen, als ze ten minste goedgehumeurd zijn. En jouw dag op de boerderij is voorlopig nog niet voorbij: raap de eieren van de kippen bij elkaar of klets gezellig met de ezels als je ze kunt verstaan. Natuurlijk moet er af en toe ook een hok schoongemaakt worden, maar geef toe: een dagje op de boerderij voelt allesbehalve als werken!

In het kort

De kinderboerderij heeft 4 dierenverblijven voor kleinvee, geiten, varkens en ezels. Er is een hertenkamp en een paardenweide waar Fjordenpaarden en Tinkers grazen. Voor de cliënten op Noorderhaven is er op de boerderij ook dagbesteding. Zij kunnen de dieren te eten geven, de hokken schoonmaken en wanneer ze willen een aai of een knuffel uitdelen.

Wat valt er op de boerderij te beleven?

De kinderboerderij heeft 4 dierenverblijven voor kleinvee, geiten, varkens en ezels. Het hertenkamp is het thuishonk voor 5 herten. Ook is er een paardenweide waar Fjordenpaarden en Tinkers grazen. De cliënten van woonzorgpark Noorderhaven hebben dagbesteding op de boerderij. Zij kunnen de dieren te eten geven, de hokken schoonmaken en wanneer ze willen een aai of een knuffel uitdelen.

Omgeving

De kinderboerderij ligt op terrein Noorderhaven, een afgeschermde, groene locatie met  veel woningen van ’s Heeren Loo. Op het terrein staan verder onder andere een huisarts, tandarts en manege.

De omgeving heeft uitstekende voorzieningen wat betreft openbaar vervoer. Vlak achter het terrein vind je een bushalte. 

Voor wie?

De kinderboerderij is vrij toegankelijk voor alle bewoners van Noorderhaven. Natuurlijk zijn mensen uit de omgeving ook welkom. De boerderij is het hele jaar zeven dagen per week geopend.

Adres

Perenhout 11
1759 LH
Julianadorp

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op