Adres en contact
Klaverkamp 1
3853 HR Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Klaverkamp 1
Klaverkamp

Je pakt je jas en loopt naar buiten. Nog even wachten op de anderen! Als iedereen compleet is, kan de dagelijkse wandeling beginnen. Je loopt samen met je huisgenoten en je begeleiders door het park. Dit keer brengen jullie een bezoekje aan de kinderboerderij. Na de wandeling is het toch wel even fijn om op de bank neer te ploffen. De begeleiders zetten een kopje thee voor je neer. Even lekker bijkomen!

In het kort

In het woonzorgpark in Ermelo staan aan de Klaverkamp woningen voor kinderen en jongeren met een lichte verstandelijke beperking. Hier wordt 24 uur per dag begeleiding geboden. De begeleiding richt zich vooral op het trainen van de zelfstandigheid bij de jongeren. Zo leren ze te koken en om te gaan met de financiën. Na half 11 is de begeleiding via een uitluistersysteem aanwezig. Overdag gaan de jongeren naar werk of naar school.

Waar woon je?

De woningen aan de Klaverkamp zijn ruim en licht. Ze zijn in 2009 gebouwd. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer en badkamer. Elke woning heeft een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. Hier wordt altijd gezellig gekookt, gekletst en gegeten. De woonkamers hebben allemaal een internetaansluiting en televisie. Ook is er in elke slaapkamer een aansluiting voor internet en televisie.

Omgeving

Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woningen zijn bedoeld voor kinderen en jongeren met een lichte verstandelijke beperking. Daarnaast hebben veel jongeren gedragsproblemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op