Begeleid wonen op het woonzorgpark in Ermelo
Klaverkamp 1-3-5-7-9-11

Wonen

Je pakt je jas en loopt naar buiten. Nog even wachten op de anderen! Als iedereen compleet is, kan de dagelijkse wandeling beginnen. Je loopt samen met je huisgenoten en je begeleiders door het park. Dit keer brengen jullie een bezoekje aan de kinderboerderij. Na de wandeling is het toch wel even fijn om op de bank neer te ploffen. De begeleiders zetten een kopje thee voor je neer. Even lekker bijkomen!

In het kort

In het woonzorgpark in Ermelo staan aan de Klaverkamp woningen voor kinderen en jongeren met een lichte verstandelijke beperking. Hier wordt 24 uur per dag begeleiding geboden. De begeleiding richt zich vooral op het trainen van de zelfstandigheid bij de jongeren. Zo leren ze te koken en om te gaan met de financiën. Na half 11 is de begeleiding via een uitluistersysteem aanwezig. Overdag gaan de jongeren naar werk of naar school.

Adres en contact
Klaverkamp 1-3-5-7-9-11
3853 HR Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Waar woon je?

De woningen aan de Klaverkamp zijn ruim en licht. Ze zijn in 2009 gebouwd. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer en badkamer. Elke woning heeft een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. Hier wordt altijd gezellig gekookt, gekletst en gegeten. De woonkamers hebben allemaal een internetaansluiting en televisie. Ook is er in elke slaapkamer een aansluiting voor internet en televisie.

Wonen in een bosrijke omgeving

Het woonzorgpark is omgeven door bomen en groene gebieden. De Veluwse bossen en het prachtige Veluwemeer zijn goed te bereiken op de fiets. Ideaal voor een uitstapje of voor een lekkere wandeling. In het park is er ook veel rust en ruimte. Het park heeft een groene uitstraling en is ideaal voor voetgangers. Er rijden weinig auto’s, wat zorgt voor een ontspannen sfeer.

Op het park is er van alles te beleven. Zo heeft het park onder andere een zwembad, een gymzaal, een kinderboerderij en een restaurant. Ook is er verschillende zorg te verkrijgen, zoals de tandarts en psychologische zorg. Binnen het park zit alles op loopafstand van elkaar af. Natuurlijk zijn er buiten het park ook dingen te beleven. Ermelo is een bruisende stad met leuke winkels en cafetaria’s. Mocht je een keer een andere stad willen bezoeken, dan is Harderwijk een goede optie. Deze stad is vanaf het woonzorgpark zelfs goed te bereiken op de fiets!

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het centrum van Ermelo rijden er bussen naar het woonzorgpark. Het station van Ermelo zit aan de rand van het centrum en is ook goed te bereiken. Er rijden onder andere treinen richting Zwolle en Amersfoort. 

Voor wie?

De woningen zijn bedoeld voor kinderen en jongeren met een lichte verstandelijke beperking. Daarnaast hebben veel jongeren gedragsproblemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op