Adres en contact
Klaverkamp 13
3853 HR Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Klaverkamp 13
Klaverkamp

In een mooie, rustige omgeving woon je samen met anderen onder begeleiding. Overdag mag je naar dagbesteding waar je dingen beleeft en ontdekt. Je kunt muziek luisteren of maken of je kunt de mooie, bosrijke omgeving ontdekken. Thuis kookt de begeleiding lekkere gerechten. In je eigen appartement heb je alles voor jezelf. Hier kun je lekker uitrusten als je dat fijn vindt. In de gezamenlijke woonkamer kom je je huisgenoten tegen. Wel zo gezellig!

In het kort

Molenkamp 30 is een woning voor mensen met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking. De veiligheid van de bewoners is erg belangrijk. Er wordt 24 uur per dag begeleiding geboden vanuit de Triple C methode. Daarnaast is er een vast ritme voor alle bewoners. De begeleiding richt zich op de wensen en de mogelijkheden van de bewoners. Overdag hebben de meeste bewoners een vorm van dagbesteding waarin ze kunnen ontdekken en beleven.

Woning

In de woning bevinden zich twee appartementen en zes slaapkamers. De woning wordt gebruikt als groepswoning. De bewoners in de appartementen hebben een eigen voordeur, keuken en badkamer. De meeste slaapkamers hebben ook een eigen badkamer. Twee bewoners delen een grote badkamer.

Er is een grote gezamenlijke woonkamer met keuken. De keuken kan worden afgesloten. De woning is rustig, prikkelarm ingericht. Daarnaast beschikt de woning over een grote afgelosten tuin. Kamers, gangen, kasten en de tuin zijn gesloten in verband met de veiligheid van de bewoners.

Omgeving

Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woning is geschikt voor volwassenen met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Veel bewoners vertonen daarnaast moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op