Beschermd wonen in Ermelo
Molenkamp 30

Wonen

In een mooie, rustige omgeving woon je samen met anderen onder begeleiding. Overdag mag je naar dagbesteding waar je dingen beleeft en ontdekt. Je kunt muziek luisteren of maken of je kunt de mooie, bosrijke omgeving ontdekken. Thuis kookt de begeleiding lekkere gerechten. In je eigen appartement heb je alles voor jezelf. Hier kun je lekker uitrusten als je dat fijn vindt. In de gezamenlijke woonkamer kom je je huisgenoten tegen. Wel zo gezellig!

In het kort

Molenkamp 30 is een woning voor mensen met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking. De veiligheid van de bewoners is erg belangrijk. Er wordt 24 uur per dag begeleiding geboden vanuit de Triple C methode. Daarnaast is er een vast ritme voor alle bewoners. De begeleiding richt zich op de wensen en de mogelijkheden van de bewoners. Overdag hebben de meeste bewoners een vorm van dagbesteding waarin ze kunnen ontdekken en beleven.

Adres en contact
Klaverkamp/Molenkamp 13-15-17/26-28-30
3853 HR/HH Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

In de woning bevinden zich twee appartementen en zes slaapkamers. De woning wordt gebruikt als groepswoning. De bewoners in de appartementen hebben een eigen voordeur, keuken en badkamer. De meeste slaapkamers hebben ook een eigen badkamer. Twee bewoners delen een grote badkamer.

Er is een grote gezamenlijke woonkamer met keuken. De keuken kan worden afgesloten. De woning is rustig, prikkelarm ingericht. Daarnaast beschikt de woning over een grote afgelosten tuin. Kamers, gangen, kasten en de tuin zijn gesloten in verband met de veiligheid van de bewoners. 

Omgeving

De woning is gelegen in het woonzorgpark in Ermelo. In dit woonzorgpark wonen meer mensen met een verstandelijke beperking. Er wordt binnen het park veel begeleiding geboden. Op loopafstand zijn verschillende voorzieningen te vinden zoals een supermarkt en cafetaria’s. Ook is er onder andere een zwembad, een medische dienst, een kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral gericht op voetgangers en fietsers.

Het park ligt in Ermelo, dichtbij Harderwijk. Ermelo kent veel voorzieningen en is een leuke stad om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen en ben je vanaf het park binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation die je naar het centrum van Ermelo brengt. Aan het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woning is geschikt voor volwassenen met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Veel bewoners vertonen daarnaast moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op