Beschermd wonen op het woonzorgpark in Ermelo
Klaverkamp 6-8

Wonen

Op het woonzorgpark in Ermelo is veel te beleven. Alleen al voor het maken van mooie wandelingen is het de juiste plek. Daarnaast zijn er verschillende dagbestedingslocaties waar je kunt ontdekken en leren. Luister naar muziek of ga creatief aan de slag. Er is altijd wel iets wat bij jou past!

In het kort

De woning aan de Klaverkamp 6-8 is voor (jong)volwassenen met een (zeer) ernstige meervoudige beperking. Het is een groepswoning met 24-uurs begeleiding en zorg. De begeleiding richt zich vooral op het stellen van kleine haalbare doelen. Daarbij heeft iedere bewoner een individueel ondersteuningsplan. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding op het woonzorgpark.

Adres en contact
Klaverkamp 2-4-6-8-10-12
3853 HR Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De woning bestaat uit een geschakelde twee-onder-een-kap woning. Er is een grote gezamenlijke woonkamer met keuken. De woonkamer is huiselijk, licht en ruim. De slaapkamers hebben bijna allemaal een eigen badkamer. Verder is er een grote snoezelbadkamer met bad die gedeeld wordt met de bewoners. Daarnaast zijn er twee appartementen. De appartementen beschikken over een eigen ingang, voordeur, badkamer en keukenblok.

Verder beschikt de woning over een ruime zonnige tuin en een kantoor voor de begeleiding. De woning is gelijkvloers en goed toegankelijk voor mindervaliden.

Omgeving

De woning is gelegen in het woonzorgpark van Ermelo. Dit woonzorgpark heeft een groene, ruime uitstraling. Het park is ingericht voor voetgangers en fietsers.

Op het park wonen mensen met een verstandelijke beperking. Er zijn veel voorzieningen op het gebied van wonen, werken en vrije tijd. Er is onder andere een supermarkt op het park, een medische dienst en horecagelegenheid. Ook kan je naar de kerk, de gymzaal of het zwembad. Verder zijn er verschillende dagbestedingslocaties.

In de omgeving vind je onder andere de steden Ermelo en Harderwijk. De stad Ermelo is vanaf de woning goed te bereiken met het openbaar vervoer. Bij het woonzorgpark is een bushalte te vinden. Aan het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Ook zijn de Veluwse bossen dichtbij. Ermelo ligt aan de rand van de Veluwe en daarnaast ben je vanaf het park binnen 10 minuten rijden bij strand Horst. 

Voor wie?

De woning is geschikt voor (jong)volwassenen met een (zeer) ernstige meervoudige beperking. Er is sprake van bijkomende problematiek zoals autisme, hechtingsstoornissen en epilepsie. De leeftijd ligt tussen de 18 en 40 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op