Adres en contact
Klaverkamp 6
3853 HR Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Klaverkamp 6
Klaverkamp

Op het woonzorgpark in Ermelo is veel te beleven. Alleen al voor het maken van mooie wandelingen is het de juiste plek. Daarnaast zijn er verschillende dagbestedingslocaties waar je kunt ontdekken en leren. Luister naar muziek of ga creatief aan de slag. Er is altijd wel iets wat bij jou past!

In het kort

De woning aan de Klaverkamp 6-8 is voor (jong)volwassenen met een (zeer) ernstige meervoudige beperking. Het is een groepswoning met 24-uurs begeleiding en zorg. De begeleiding richt zich vooral op het stellen van kleine haalbare doelen. Daarbij heeft iedere bewoner een individueel ondersteuningsplan. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding op het woonzorgpark.

Woning

De woning bestaat uit een geschakelde twee-onder-een-kap woning. Er is een grote gezamenlijke woonkamer met keuken. De woonkamer is huiselijk, licht en ruim. De slaapkamers hebben bijna allemaal een eigen badkamer. Verder is er een grote snoezelbadkamer met bad die gedeeld wordt met de bewoners. Daarnaast zijn er twee appartementen. De appartementen beschikken over een eigen ingang, voordeur, badkamer en keukenblok.

Verder beschikt de woning over een ruime zonnige tuin en een kantoor voor de begeleiding. De woning is gelijkvloers en goed toegankelijk voor mindervaliden.

Omgeving

Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woning is geschikt voor (jong)volwassenen met een (zeer) ernstige meervoudige beperking. Er is sprake van bijkomende problematiek zoals autisme, hechtingsstoornissen en epilepsie. De leeftijd ligt tussen de 18 en 40 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op