Adres en contact
Kloosterlaan 10
6651 TL Druten
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Druten
Kloosterlaan 10

Wonen

Je wordt wakker in je eigen slaapkamer die je helemaal zelf hebt ingericht. Je loopt de keuken in om een ontbijtje te maken. Gezellig, je huisgenoot is ook al wakker. Na een kort gesprekje spring jij onder de douche. Je moet wel op tijd zijn voor werk. Gelukkig zit jouw werk om de hoek, dus dat scheelt. Na een leuke dag werken, kom je terug in je woning. Hier eet je met je huisgenoten de warme maaltijd. ’s Avonds drink je met elkaar nog een kopje koffie.

In het kort

In de woning aan de Kloosterlaan 10 in Druten wonen 9 mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. De woning bestaat uit 2 verdiepingen en heeft een tuin met schuur. In de omgeving zijn veel activiteiten te doen. Om de hoek zijn werk- en dagbestedingen.

Gebouw

De woning aan de Kloosterlaan bestaat uit 2 verdiepingen. Zit jij in een rolstoel of ben je slecht ter been? Geen punt, want de woning heeft een traplift. Naast de slaapkamers zijn er 3 badkamers, waarvan 1 met een bad en 2 met een douchestoel. Met je huisgenoten deel je de grote keuken met washok. In de gezamenlijke huiskamer kun je afspreken met je huisgenoten. bij mooi weer kun je lekker de tuin in. Je fiets kan in de schuur.

Omgeving

De woningen aan de Kloosterlaan staan midden in de woonwijk, op locatie Boldershof in Druten. Hier wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. In de buurt zijn werk- en dagbestedingslocaties. Ook is in Druten veel te beleven. Je vindt er onder andere een park, tandarts, dokter, supermarkt en kerk. Ook zijn er clubjes waar je kunt koken, wandelen en cursussen kunt volgen. Verder vind je in de wijk een kinderboerderij, gymzaal en zwembad. In de evenementenhal worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Voor een hapje eten of lekker winkelen, kun je terecht bij restaurants en winkels. Daarnaast ligt de woonwijk aan rivier de Waal. Een prachtige moerasachtige omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen.

Begeleiding

In de woning is 24-uursbegeleiding. Centraal hierbij staat jouw behoefte en jouw ondersteuningsvraag.  We houden rekening met jouw leeftijd, je tempo en je mogelijkheden en beperkingen. De begeleiders kijken naar wat jij kunt.

Bereikbaarheid

Het centrum van Druten ligt op 10 minuten loopafstand. Daar zijn bushaltes met bussen die je onder andere naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten brengen. Op en rond de wijk zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Voor wie

In de woning op de Kloosterlaan 10 in Druten wonen 9 personen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Lijkt jou het leuk om met anderen te wonen? En soms ook gezamenlijke activiteiten te doen? Dan is deze woning echt wat voor jou.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op