Adres en contact
Hannahlaan 21
7325 BL Apeldoorn
06 - 23 28 30 48 Stuur een e-mail

Klus-o-theek in Apeldoorn
Hannahlaan 21

Werk of dagbesteding

Jij begint je werkdag graag met een lekker duidelijk klusje. Bijvoorbeeld producten inpakken, dat vind je heerlijk. Als jij aan het begin van de dag veel routine hebt, dan schiet het werk lekker op. Je voelt je dan heel nuttig en je krijgt hier ook nog eens veel zelfvertrouwen van. Daarom werk je graag hier, bij de Klus-o-theek. En je werkt met leuke collega’s, dat is gezellig. Samen pakken jullie vanmiddag een grote klus op. Voor jou een perfecte werkdag!

In het kort

In dagbesteding de Klus-o-theek doe je licht industrieel werk. Zoals producten inpakken voor een bedrijf, of producten in elkaar zetten. Ook verzorg je mailings. Je hebt afwisselend werk. Je werkt namelijk niet alleen binnen maar je haalt soms ook buiten het oud papier op bij Groot Schuylenburg. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een deel van de dag bij de Klus-o-theek te werken en een deel van de dag bij LooKado of de Copyshop.

Producten in elkaar zetten of goodiebags vullen

De Klus-o-theek voert grote en kleine klussen op Groot Schuylenburg. Denk aan:

  • producten in elkaar zetten zoals spijkerclips, lifehammers
  • producten inpakken
  • een nieuw etiket op een product plakken
  • goodiebags vullen
  • oud papier ophalen bij woningen op Groot Schuylenburg

Ook doe je kleine klusjes voor de Papiermakerij, de Copyshop en LooKado. Voor LooKado maak je bijvoorbeeld productlabels voor producten uit de winkel. Voor de Copyshop versnipper je papier. 

Afwisselend werk, binnen of buiten

Er is een gezellige werkruimte voor de productiewerkzaamheden. Hier zet je dingen in elkaar of pak je producten in samen met collega’s. Maar soms werk je ook ergens anders. Bijvoorbeeld als je oud papier ophaalt op Groot Schuylenburg, lekker buiten aan het werk op het zorgpark. Afwisselend!

Wil jij nog meer variatie in je werkdag? Je kunt ook een deel van de dag in de Klus-o-theek werken, en een deel van de dag in bijvoorbeeld LooKado of de Copyshop.

Past dit werk bij jou?

Werken in de Klus-o-theek past bij jou als je:

  • graag allerlei klusjes doet (korte klusjes, maar ook langere klussen waar herhalende werkzaamheden in zitten)
  • nauwkeurig werkt
  • het leuk vindt om zelfstandig met een klus bezig te zijn

Wil je bij ons werken? Neem dan contact op!

Adres, contact en openingstijden

Hannahlaan 21
7325 BL Apeldoorn
06 -23 28 30 48
Klus-o-theek.LaanvanGS.407@sheerenloo.nl

Openingstijden

De Klus-o-theek is open op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Dit zijn ook de werktijden. Natuurlijk kijken we samen wat jouw werktijden worden.

Neem contact op