Adres en contact
Koningin Beatrixstraat 13
2678 EE De Lier
Contact opnemen Direct aanmelden

Koningin Beatrixstraat 13
Koningin Beatrixstraat

Sara komt thuis en haar begeleider verwelkomt haar. ‘Heb je lekker gewerkt Sara?’, vraagt haar begeleiding. Sara heeft lekker gewerkt maar heeft een vraag. Sara wil graag voor zichzelf koken. 'Dat is een goed plan' zegt de begeleider en gaat samen met Sara een plan maken. Ook met Jossie gaat het steeds beter zegt de begeleider in zijn weekgesprek met collega's. Hij is steeds minder snel boos en gaat op tijd naar dagbesteding, werk en school.

In het kort

Koningin Beatrixstraat heeft 4 woningen voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Je woont samen met 3 of 4 andere bewoners. Je bent vrij zelfstandig, maar krijgt begeleiding waar nodig. Als je hier komt wonen, kijken we samen waar je het beste past.

De woning

Elke woning heeft een gezamenlijke woonkamer en keuken. In de keuken kan je voor jezelf koken of voor de groep. Je kan zelf je was doen in het washok met wasmachine en een droger. Je deelt een badkamer en wc. Je hebt een eigen kamer die je zelf mag inrichten. Er is een kantoor voor begeleiding en s’ avonds slaapt de begeleiding in de slaapwacht in het gebouw.

De omgeving

De woning staat in een rustige woonwijk in het Westland, midden in het dorp De Lier. Je kunt makkelijk lopen naar winkels, restaurantjes, een pinautomaat, de snackbar, een ijssalon en meer. Op fietsafstand is er een plas ‘De Wollebrand’ met een strandje en grasveld. Heerlijk om in de zomer af te koelen of te voetballen. Het busstation is 5 minuten lopen. In 40 minuten ben in Den Haag en in 30 minuten in Delft.

Voor wie

Op de Koning Beatrixstraat kunnen 17 cliënten wonen, verdeeld over 4 woningen. De woning is voor cliënten met een lichte verstandelijke beperking die zo zelfstandig mogelijk willen wonen en indien mogelijk naar zelfstandig wonen toewerken. We maken met jou een plan op maat. Omdat de woning in een woonwijk ligt en je met buren rekening moeten houden, kijken wij bij aanname of je dit aankunt.

Kijk voor meer informatie over wonen en begeleiding bij 's Heeren Loo Het Westerhonk.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op