Adres en contact
Koolmeesweg 1
7331 SB Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Koolmeesweg 1b*
Koolmeesweg

In het kort

De groepswoningen op Koolmeesweg 1a en b en 3 vormen samen een hofje. Alle drie de huizen zijn bedoeld voor jongvolwassenen met een (lichte) verstandelijke beperking. We vinden het belangrijk dat de bewoners uiteindelijk zo zelfstandig mogelijk worden. Zij leren stap voor stap nieuwe alledaagse vaardigheden aan.

De woningen

Op deze woongroep heb je veel plek voor jezelf. Je hebt je eigen slaapkamer, waar je televisie kunt kijken of gebruik kunt maken van de WiFi. Op de bovenverdieping zijn gedeelde badkamers. Op de begane grond is er 1 slaapkamer met een eigen badkamer.

In de gemeenschappelijke woonkamer en keuken is altijd ruimte om samen te kletsen. Bij alle drie de woningen is de benedenverdieping geschikt voor mindervalide bewoners.

In de buurt

Je vindt de groepswoningen in Apeldoorn-Zuid. Er is een winkelcentrum dichtbij. Op de fiets ben je in 10 minuten in het centrum van Aledoorn. De Koolmeesweg is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Om de hoek stopt de bus, die je in een kwartier naar het centrum brengt. 

Bij ons komen wonen

Wonen op de Koolmeesweg betekent veel gezelligheid; je hebt ten slotte genoeg mensen om je heen. Zij hebben een leeftijd van ongeveer 17 tot 30 jaar en een lichte tot matige verstandelijke beperking. Zie jij jezelf hier al wonen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op