Adres en contact
Pa Hoeklaan 14
6651 TG Druten
Contact opnemen Direct aanmelden

Kopiegroep Kleurrijk
Pa Hoeklaan 14

Werk of dagbesteding

Jij zorgt er vandaag voor dat een mooie folder wordt gemaakt. Op de computer zoek je het juiste bestand. Deze zet je klaar; de folder kan gedrukt worden. Later op de dag zie je de stapel met folders liggen. Je bent trots dat jij hieraan hebt meegewerkt.

In het kort

Bij Kopiegroep Kleurrijk werken mensen met een beperking. Zij verzorgen alles rondom papierwerk. Van drukwerk tot bindwerk en van het maken van enveloppen tot het vullen ervan. Heb je een klus voor ons? Geef dit dan telefonisch aan ons door. Wij plannen de werkzaamheden dan in. Dit kan via telefoonnummer: 088 - 037 42 41.

Wil jij werken op een kopiegroep?

Werk jij graag met papier? Dan is werken bij Kopiegroep Kleurrijk iets voor jou. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit kopiëren, nieten, rapen, tellen, vouwen, stansen en sorteren. Maar je kunt ook enveloppen vullen en dichtmaken en kaarten en inpakpapier maken. Ook help je klanten en werk je soms samen met collega’s aan een klus.

Omgeving

Kopiegroep Kleurrijk ligt midden in de woonwijk, op locatie Boldershof  in Druten. Hier wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Op slechts 10 minuten loopafstand van het centrum van Druten ligt de Waal. Een prachtige moerasachtige omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen. Verder ligt deze locatie op steenworp afstand van het Laakbos, met rolstoelvriendelijke paden.

Voor wie?

Voor de werkzaamheden is het handig dat je voor een groot deel zelfredzaam en mobiel bent. Ook is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en kunt omgaan met veranderingen. Het werk voor klanten gaat namelijk altijd voor. De begeleiding verdeelt het werk en kijkt daarbij goed naar wat jij leuk vindt om te doen en wat mogelijk is.

Bereikbaarheid

Kopiegroep Kleurrijk is midden in de woonwijk gevestigd. Vanaf het centrum van Druten vertrekken bussen naar onder andere Nijmegen Centraal en het busstation van Druten. Op en rond de wijk zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 10.00 – 12.00 en 14.00 – 16.00 uur. U kunt bij ons pinnen.
(cliënten zijn aanwezig van 9.30 – 16.30 uur)

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op