Begeleid wonen in Swifterbant
Koraalstraat 22-26-30

Wonen

In het kort

Aan de Koraalstraat 22-26-30 staan woningen voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich op de ontwikkeling van de bewoners en zorgt voor een veilige omgeving.

De begeleiding begeleidt ook gezinnen waarvan de ouders een lichte verstandelijke beperking hebben. Zij werkt hierbij competentiegericht.

Adres en contact
Koraalstraat 22-26-30a-b-c
8255 AL Swifterbant
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De woningen bestaan uit zelfstandige appartementen. De appartementen hebben allemaal een woonkamer/keuken, slaapkamer, badkamer en een toilet. Ook is er een tuin en een schuurtje. Nummer 26 heeft een sportruimte waar je op afspraak, zelfstandig of onder begeleiding, kan sporten. Daarnaast is er een kantoor en een slaapkamer voor de begeleiding. In totaal bestaat Koraalstraat 22-26-30 uit 9 appartementen.

Medewerkers van de Koraalstraat geven ook 24-uurs begeleiding aan externe cliënten. Cliënten die op de Koraalstraat wonen kunnen doorgroeien naar een eigen woning met 24-uurs begeleiding. De begeleiding kijkt dan samen met de bewoner welke begeleiding nodig is. 

Omgeving

De appartementen zijn gevestigd in een woonwijk in Swifterbant. Op loopafstand is het winkelcentrum en een bushalte. Binnen 10 minuten rijden ben je bij het Ketelmeer/IJsselmeer. In de buurt zijn een zwembad, een sportterrein en leuke restaurants en cafetaria’s.

Voor wie?

De appartementen zijn voor mensen vanaf 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op