Adres en contact
Korenlaan 2
3881 DA Putten
Contact opnemen Direct aanmelden

Beschermd wonen in de groene omgeving van Putten
Korenlaan 2

In het kort

Puttensteyn is een ouderinitiatief, een bijzonder gebouw midden in het groen dat in 2008 is opgeleverd. Hier wonen twaalf volwassenen met een verstandelijke beperking met veel plezier. De ouders van de bewoners wonen allemaal in Putten. Soms helpen zij met het doen van klusjes in de woningen, bijvoorbeeld met de inrichting of het werk in de tuin.We doen hier diverse activiteiten samen, zodat de band in de groep goed blijft. We drinken op vaste tijden samen koffie. Ook sporten we elke maandag samen, en lopen we elk jaar met alle bewoners mee met de avondvierdaagse in Putten. Maar ook is er de zomerse barbecue en de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst. En soms gaan we op vakantie!

Wat kun je hier leren?

Op Puttensteyn kun je leren om zelf het huishouden te doen, zoals wassen en koken en schoonmaken. Eigenlijk alles wat nodig is om zo zelfstandig mogelijk te wonen. 

Wie wonen er op Puttensteyn?

Er zijn twaalf bewoners, die allemaal uniek zijn: de niveaus van de bewoners verschillen, sommigen zijn gelovig en andere niet. Op www.puttensteyn.nl kan je meer lezen over wonen bij Puttenteyn.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op