Adres en contact
Kotter 34 t/m 68
8322 EK Urk
088-0369520 Stuur een e-mail

Begeleid zelfstandig wonen op Urk
Kotter 34-68

Wonen

De zon is op, een nieuwe werkdag is aangebroken. Je maakt eerst een lekker ontbijtje voor jezelf klaar. En vergeet je lunchpakket niet! Na het ontbijt stap je op de fiets richting je werk. Onderweg hoor je het gezang van de vogels. Laat de werkdag maar beginnen!

In het kort

Aan de Kotter 34-64 zijn appartementen gevestigd voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Bewoners wonen hier zelfstandig, onder begeleiding. De begeleiding is 24 uur per dag beschikbaar en richt zich op ontwikkeling. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding of naar hun werk.

De appartementen

In totaal zijn er 16 woonplekken beschikbaar. De appartementen bestaan uit een woon/slaapkamer, een eigen badkamer. En er zijn twee gezamenlijke huiskamers met keukens. Als je wil, kun je een internet-, telefoon- en televisie-aansluiting nemen in jouw eigen appartement. Die aansluiting moet je zelf betalen. Lees meer op https://sheerenloo.ontzorg.net/.

Omgeving

Op Urk is het prachtig wonen. De gemeente ligt aan het IJsselmeer en beschikt over een mooie haven. De appartementen staan in een woonwijk aan de rand van Urk. Op loopafstand bevindt zich een winkelcentrum met diverse voorzieningen als winkels en cafetaria’s.

Verder liggen de appartementen dichtbij een mooi groen gebied. Voor uitgebreide wandelingen is het Urkerbos geschikt. Dit bos is gelegen aan het IJsselmeer en is ongeveer vijf minuten fietsen.

Voor wie?

De appartementen zijn geschikt voor volwassenen met een verstandelijke beperking die zelfstandig, onder begeleiding kunnen wonen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op