Adres en contact
Krelagestraat 35
1815 VJ Alkmaar
Contact opnemen Direct aanmelden

Krelagestraat 35*
Krelagestraat

Fijn, even een rolstoelwandeling langs de Singel. Je snuift de frisse buitenlucht op. Jullie rijden langs het water en je voert de eendjes wat oud brood. Je ziet ze ruziën om het brood, ze hebben vast honger. Ondertussen praat je met je begeleider. Een medebewoonster deed vanochtend een beetje vervelend tegen je en dat wil je graag kwijt. Je begeleider luistert goed, dat helpt. Jullie gaan ook praten met de medebewoonster. Je voelt je opgelucht.

In het kort

Dit zijn 2 groepswoningen voor volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Soms hebben zij ook psychische of lichamelijke aandoeningen en hebben hierbij ondersteuning nodig. Bewoners kunnen naar dagbesteding op de zolderverdieping. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

De omgeving

De woning ligt binnen loopafstand van het mooie historische centrum van Alkmaar. Ook is er een park met een singel in de buurt.

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: het treinstation en busstation liggen op 5 minuten loopafstand. Het ziekenhuis is 5 minuten rijden met de auto.

Voor wie

De woningen in het Karenhuis zijn geschikt voor volwassenen en ouderen met een rustige levensstijl. Bewoners willen vooral hun vaardigheden in stand houden en zo zelfstandig mogelijk blijven. Er is 24 uur per dag ondersteuning. De begeleiders hebben ervaring in het omgaan met cliënten met onder andere autisme, psychiatrische stoornis, niet aangeboren hersenletsel, lichamelijke handicaps, epilepsie, diabetes, spasmes, gedragsproblematiek en eet- en drinkproblematiek. De bewoners kunnen naar de dagbesteding op de zolderverdieping.

Adres

Krelagestraat 21
1815 VJ
Alkmaar

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op