Adres en contact
Kriekveld 17
6651 TM Druten
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Druten
Kriekveld 17

Wonen

Het is gezellig in de woonkamer. Er staat rustige muziek op, waarvan je helemaal ontspant. Ondertussen kijk je naar de vogels buiten in het vogelhuisje. De begeleiding is aan het koken. Het ruikt lekker, je krijgt al trek. Een van de bewoners is aan tafeldekken, dus het avondeten zal niet lang meer duren.

In het kort

Aan de Kriekveld 17 wonen 3 vrouwen en 5 mannen met intensieve 24-uurszorg. Zij hebben een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Daarnaast hebben zij lichamelijke beperkingen. De begeleiding zorgt voor een ontspannen en rustige sfeer met voldoende structuur. Ook stimuleert zij de bewoners hun vaardigheden zoveel mogelijk te behouden. Alle bewoners hebben een eigen studio met badkamer. In de gezamenlijke woonkamer ontmoeten zij elkaar. Overdag gaan zij naar dagbesteding.

Zo kun je wonen

Kriekveld 17 is in 2023 opgeleverd. De woning is geheel gelijkvloers en zeer geschikt voor mensen in een rolstoel. Daardoor kun je er blijven wonen als je levensomstandigheden veranderen door bijvoorbeeld ouderdom, ziekte of handicap. Jij en je 7 medebewoners hebben allemaal een eigen studio met badkamer. In de ruime gezamenlijk woonkamer ontmoeten jullie elkaar en eten jullie samen. In de woning is ook een snoezelbadkamer met bad aanwezig. Er is een tuin om lekker te zitten en te genieten van mooie zomeravonden.

Zo begeleiden we je

In Kriekveld 17 krijg je veel zorg, zowel voor je verstandelijke als je lichamelijke beperking. De begeleiding zorgt voor rust, structuur, veiligheid en een voorspelbare dagstructuur. Natuurlijk doe je ook dingen waar je juist alert van wordt. Lichamelijk word je goed verzorgd. Overdag ga je naar dagbesteding. Samen kijken we wat jij leuk vindt om te doen.

De begeleiding werkt volgens de methode Perspectief. Daarin stellen zij kleine doelen met jou om vaardigheden te ontwikkelen of te behouden. Je maakt zoveel mogelijk je eigen keuzes. Natuurlijk moet je daarbij wel rekening houden met je medebewoners. ’s Nachts komt de nachtzorg regelmatig langs en weet via een uitluistersysteem of je nog lekker slaapt.

De omgeving

De woningen aan Kriekveld staan midden in de woonwijk, op locatie Boldershof in Druten. Hier wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. In de buurt zijn werk- en dagbestedinglocaties. In Druten is veel te beleven. Je vindt er onder andere een park, tandarts, dokter, supermarkt en kerk. Ook zijn er clubjes waar je kunt koken, wandelen en cursussen kunt volgen. In de wijk zijn ook een kinderboerderij, gymzaal en zwembad. In de evenementenhal worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Voor een hapje eten of lekker winkelen, kun je terecht bij restaurants en winkels. Daarnaast ligt de woonwijk aan rivier de Waal. Een prachtige moerasachtige omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen.

Bereikbaarheid

Het centrum van Druten ligt op 10 minuten loopafstand. Daar zijn bushaltes met bussen naar onder andere naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten. Op en rond de wijk zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Voor wie?

In Kriekveld 17 wonen volwassen cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en meestal ook een lichamelijke beperking. Zij hebben intensieve begeleiding en verzorging nodig.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op