Adres en contact
Kriekveld 21
6651 TM Druten
Contact opnemen Direct aanmelden

Kriekveld 21
Kriekveld

Als je ’s morgens opstaat, is het eerst tijd voor een ontbijtje. Samen met je huisgenoten begin je de dag met een lekkere kop koffie en een broodje. Daarna bespreken we wat jouw plannen zijn. We begeleiden je daarbij goed. Belangrijk vinden wij dat jij meedoet in de maatschappij en leert hoe we elkaar met respect behandelen. Jij kiest zelf wat je graag wilt doen en zo ontdek jij waar je goed in bent. Je hebt daarbij alle ruimte om ouder te worden en je eigen tempo te bepalen.

In het kort

Kriekveld 21-23 is een geschakelde woning voor volwassenen en senioren met een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking. De meeste bewoners hebben daarnaast een gedragsstoornis of psychiatrische stoornis. In iedere woning is plaats voor 8 bewoners.

Gebouw

De woningen zijn gelijkvloers en aan elkaar gekoppeld. Elke bewoner heeft een studio met een eigen badkamer. Daarnaast heeft iedere woning een gemeenschappelijke woonkamer met open keuken. De woonkamers hebben allebei een thema. De ene woonkamer is ‘stoer’ ingericht en de andere heeft als thema ‘levendig’. De woning heeft een ruime tuin.

Omgeving

De woningen aan de Kriekveld liggen midden in de woonwijk, op locatie Boldershof in Druten. Hier wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. In de buurt zijn werk- en dagbestedingslocaties. Ook is in Druten veel te beleven. Je vindt er onder andere een park, tandarts, dokter, supermarkt en kerk. Ook zijn er clubjes waar je kunt koken, wandelen en cursussen kunt volgen. Verder vind je in de wijk een kinderboerderij, gymzaal en zwembad. In de evenementenhal worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Voor een hapje eten of lekker winkelen, kun je terecht bij restaurants en winkels. Daarnaast ligt de woonwijk aan rivier de Waal. Een prachtige moerasachtige omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen.

Begeleiding

De 24-uurs begeleiding zorgt voor structuur en richt zich speciaal op de gevolgen van het ouder worden, zoals dementie en palliatieve zorg. Zo hebben de bewoners een veilige, vertrouwde leefomgeving.

Bereikbaarheid

Het centrum van Druten ligt op 10 minuten loopafstand. Daar heb je bushaltes met bussen die je onder andere naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten brengen. Op en rond de wijk zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Voor wie

Deze woning is geschikt voor volwassen en senioren met een matige tot ernstige verstandelijke beperking, gecombineerd met gedragsproblematiek en/of psychiatrische problematiek. De begeleiding is gericht op het ouder worden, dementie en palliatieve zorg. De begeleiding zorgt voor een duidelijke structuur.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op