Adres en contact
Zompe 3
4353 RT Serooskerke
Contact opnemen Direct aanmelden

Kringloop Zeeland in Serooskerke
Zompe 3

Werk of dagbesteding Winkel

Wat is er mooier dan oude meubelen en tweedehands spullen inzamelen om ze later te verkopen aan klanten. Vind jij dat ook? Kom dan werken bij onze mooie Kringloopwinkel Zeeland. Samen met de andere medewerkers, vrijwilligers en begeleiders sorteer je binnengekomen spullen en houd je de winkel schoon en netjes. Samen met jou kijken we wat je kunt en wat we je nog wilt leren zodat je je verder kunt ontwikkelen.

In het kort

Kringloopwinkel Zeeland is een leer- en werkbedrijf. Het bedrijf bestaat uit een groot magazijn en grote overzichtelijke winkel. Overbodige spullen halen we zelf op of worden bij ons gebracht. Ze moeten wel in goede staat zijn. In het magazijn sorteren we de spullen en maken ze schoon. Dit gebeurt in verschillende afdelingen: een kledingafdeling, houtafdeling, een elektronica-afdeling en een afdeling voor spelletjes en boeken, cd’s en video’s. Soms is een kleine reparatie nodig. Daarna worden de spullen geprijsd en gaan ze naar onze winkel. We leren je ook met de kassa omgaan.

Bij ons komen werken

Vind jij het leuk om dingen te sorteren, te prijzen en in de winkel te zetten? Ben jij een sjouwer en een aanpakker? Word je blij van opruimen en schoonmaken? Werk je graag samen met collega’s? Dan is het gezellige team van Kringloopwinkel Zeeland de perfecte plek voor jou. Ons team bestaat uit cliëntcollega’s en vrijwilligers van allerlei nationaliteiten. Onze collega’s gaan respectvol met elkaar om en zijn van alle leeftijds- en niveaugroepen. We werken met leerdoelen en iedereen heeft een persoonlijk werkrooster. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.30 uur.

Locatie en bereikbaarheid

Er is een bushalte vlakbij en voldoende parkeergelegenheid rond het gebouw. Veel cliënten komen met de taxibus. Maar je kan ook met de fiets of met het openbaar vervoer komen.

Adres, contact en openingstijden

Kringloop Zeeland
Zompe 3
4353 RT SEROOSKERKE

De winkel is open van maandag t/m vrijdag van 10.30 tot 16.00 uur.

Ophalen van spullen

Wij halen in gemeente Veere, Middelburg en Vlissingen ook goederen op. Stuur een foto van uw goederen naar kringloopzeeland@sheerenloo.nl, vermeld uw telefoonnummer en dan nemen wij contact met u op.

Neem contact op